Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Saska

E, bzv, a meni bas iz ekupi, poslali mejl da mi kazu da nesto nema sto sam narucila. Nije proslo ni 15 min od narudzbine.

Tchi

i leonce ce da dobije lonce i zvacemo ga lonce leonce  :love32: samo mi je jos mali za njega :(

Lani

Lončić sveznalicu? To je preslatka igračka. :girl_in_love:
Ja sam smislila konačno šta ću Uni... plišanog Timija, neku FP kucu koja ima uzicu i točkiće pa je vučeš, i svakako neki set za kuvanje i bebu, jer se time najviše igra. Htela sam i neku mini kuhinju da uzmem ali me mm odgovorio zato što stvarno nemamo više mesta za igračke. :crazy:

cici

Quote from: anelore on December 20, 2011, 11:57:24 AM
A po kojoj ceni? Mislim, ovde je sustina bila u tome da je cena oko 2400.
Nesto je bilo po 1300 ali mislim da su neki pojedinacni, nisam zagledala jer n isam planirala da kupujem ako budem isla danas ili sutra pogledacu.

Elanor

jao, to fp kuce ja kupujem svima za prvi rodjendan. deca obozavaju, a roditelji me intenzivno mrze :D
sta da radim, i nama je to neko poklonio :turpija:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Vila

Quote from: Lani on December 20, 2011, 10:00:58 AM
Meni se bliži rođendan zaovinog sina, on se opet naložio na bayblade ili kako se već piše.  :lol:
Gde ima da se kupe ta gUvanca, jel video neko? Ja ovih dana samo lutke i sl. gledam.
To moj sinak zove "blejblejd" :lol:
Imamo neke kineske, nije se žalio :girl_haha: Ionako mu to poteže sestra, on ne ume :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Quote from: Elanor on December 20, 2011, 01:20:38 PM
jao, to fp kuce ja kupujem svima za prvi rodjendan. deca obozavaju, a roditelji me intenzivno mrze :D
sta da radim, i nama je to neko poklonio :turpija:

Nema veze, preživeću.  :lol:
Iva je stalno kukala što je nema, sad će odmah da je zgrabi verovatno.

E, a nisam vam se pohvalila da nam je stiglo pismo od DM, još u petak. Preslatko je.  :girl_haha: Dok sam joj ga čitala, slušala me je otvorenih usta.  :girl_haha:

Tchi

koje je to fp kuce? mi smo imali neko tomijevo uzasno me nerviralo

Margarita

Quote from: Lani on December 20, 2011, 03:23:15 PM
Nema veze, preživeću.  :lol:
Iva je stalno kukala što je nema, sad će odmah da je zgrabi verovatno.

E, a nisam vam se pohvalila da nam je stiglo pismo od DM, još u petak. Preslatko je.  :girl_haha: Dok sam joj ga čitala, slušala me je otvorenih usta.  :girl_haha:

jel ono sa neta?  :girl_smile:

Lani

emge

Elanor vjerovatno misli na kucu sveznalicu, i ja to kupujem svima za prvi rodjendan :girl_haha:
http://shop.aksa.rs/katalog/r3434-fisher-price-kuca-sveznalica.html

Lani, ovu bijelu kucu imamo mi, nije mi ništa posebno :-[
A kucu sveznalicu smo dobili za prvi rodjendan.

Lani

Una voli sve to što se vuče, mislim da će joj se svideti.  :) Ima neku Ivinu gusenicu na taj fazon kojom se igra.

emge

Sad vidim da si fino opisala kucu, pa prema tome i Elanor misli na tu tvoju, a ne na ovu moju :lol:

Ma super je, fino umiljato laje. Mi imamo 4 slična kučeta, pa mi zato nije nešto, vjerovatno.
A i ovi moji se sa tim nisu naigrali.

Margarita

super, ja tek juce popunila formulare za to pismo, jedva cekam da stigne :)

stacka

Koje pismo od Deda Mraza, uputite me plz?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.