Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

cici

Izlazi ceo katalog, ali treca je ako sam dobro shvatila.

nelly

sad vidim da ne učitava otvorene slike  nego katalog :lol:
Staši uzimam bratz sa mikrofonom ima li ga ko?
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Margarita

sto je dobar ovaj zmaj, mozda ga pavle dobije za rodjendan :good:

Praslin

Vid još nije video ovog zmaja, ali mislim da nam ne gine kad tad.
Za sada smo još uvek u fazonu Hero Factory.

Mnogo su mu zanimljive knjige i filmići u funkcionisanju ljdskog tela, mislim da će DM doneti i nešto takvo  :think:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

AnaK

Quote from: Praslin on December 21, 2011, 03:31:26 PM
Mnogo su mu zanimljive knjige i filmići u funkcionisanju ljdskog tela, mislim da će DM doneti i nešto takvo  :think:

Imam preporuku  :girl_haha:

http://www.silbooks.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=94&vmcchk=1&Itemid=94

Hrana je sjajna, čula su OK.
Janko 23.7.2002.

Praslin

Hvalaaa!  :bighug:
I razumne su cene  :clap:
Mi smo videli neku mnogo fensi knjigu u Laguni sa odličnim ilustracijama, ali košta kao 4 ove.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

limun

Tchi

vrano, jel na ovo mislis http://www.nonstopshop.rs/i-10176/megga-play-set-kuglana-7225 to sam vidjala svuda, a kupila sam pre godinu dana u aksi

Tchi

disco2000

Quote from: AnaK on December 21, 2011, 01:50:16 PM
Mnogo je mali, Marty, veruj mi. Piše da je za uzrast 10+ ja stvarno mislim da je Janko pravog uzrasta. Sitni delovi, pipavo  :kiss1:
:nokti2: kupljeno vec :crazy: :crycry:

maxic

Quote from: limun on December 21, 2011, 04:16:05 PM
http://shop.lego.com/en-CA/Life-of-George-21200

Upravo videh ovog gosn Dzorda. Sta nas ceka  :o

Jao ovo sam i ja vidjela, bas sam se pitala da li djeca tog uzrasta i dalje mare za lego.

Elem mi sinoc bili kod DM,  pitam ih sta su trazili, samo Marko ostao dosledan, Milos trazio vozove, Anja mikrofon , sta sad da radim?  Mislim ovo nikad nisu napomenuli, a vozove smo prodali prosle godine jer se niko nije igrao s njima, i cisto sumnjam da ce i u buduce.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Praslin, ova knjizica (Hrana) nije fensi, ali je uzrastno meni stvarno bila zabavna, jasna, korisna i super. Janko je mnogo pricao o njoj u vrticu, pa smo je nosili da je zajedno citaju.
Janko 23.7.2002.

Praslin

Ne treba nama fensi, treba nam upravo zabavno i jasno.
Za fensi možemo da gledamo i animacije na youtube (fasciniran je time  :-[ )
Koliko vidim, imaju i ponudu - uz dve poručene knjige, treća se dobija gratis.  :clap:

AnaK

E, onda da ti preporučim i njihove knjige za učenje čitanja, korak 1 i 2 - savršene  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

AnaK

I, samo da ti kažem, knjiga o hrani se završava sa dečakom koji sedi na wc šolji  :lol:
Janko 23.7.2002.