Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Pepi

Gde mogu da kupim neke čovečuljke, Bole je izrazio želju za njima?  :crazy:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Pepi

NIje važno, samo da su figurice ljudi...vojnici, gusari, građevinski radnici  :rofl:
Samo da ih bude nekoliko u pakovanju...nisam u prilici da obilazim prodavnice, a nešto mi ne ide guglanje ovih dana  :-[

Lani

Pepi toga bi trebalo svugde da ima, ja viđala i po hipermarketima.

stacka

Stigla su nam pisma od Deda Mraza, sjajna su :love32:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Mi čekamo Unino, nadam se da će stići pre NG.

stacka

Lani, hoce sigurno. Ja sam uplatila u petak ujutru, danas je stiglo. Evo, bas gledam na pecatu pise da je poslato u subotu.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Ela

Quote from: Tchi on December 08, 2011, 10:00:44 PM
interaktivna mapa je super, mm je bio u lavirintu i video je otvorenu odusevljen je, ja nisam htela da otpakujem samo sam probala onaj test glas je odlican
Mi smo ovo dobili od Deda Mraza, bilo je na spisku u pismu koje smo mu poslali ;)
Mapa je odlicna, glas je cist i razumljiv, izuzetno korisno :)
Jedino ne znam koliko je izdrzljivo, odnosno koliki mu je radni vek.
Posto ne mozemo da ga nakacimo na zid trenutno smo u potrazi za nekom tvrdom podlogom na koju bismo mapu pricvrstili.

Eidit: :
"Mama a jel u toj karti zivi neka teta koja prica?"   :rofl:

Finalina

kakvo to pismo od deda mraza pominjete?

ova mapa me zainteresovala, od kako ste je pomenuli, kazite mi za koji je to uzrast

Finalina

hvala :) , bas je simpa......devojke, kako izgleda to sto stigne?

Ela

Fina na kutiji pise 6+ godina, ali do kog uzrasta bi mogla biti zanimljiva stvarno ne znam. Kada se klikne na odredjenu zemlju glas izgovori koja je, gde se nalazi, a postoje jos i dodatne info o osnovnim karakteristikama, glavnom gradu, zastavi. Ima mogucnost kviz pitanja, kao i takmicenja u znanju za 2 igraca. Ovo na kraju nisam probala jer nisam uspela da dodjem do mape :)

Finalina

razmisljam se da li da uzimam za moje ( 8 i 9 godina )

AnaK

Meni zvuči zanimljivo, kao neka vrsta zanimljive geografije  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Ela

Fina moj ima 6godina i neki mesec, mislim da bi za 8 i 9 bilo taman  :girl_in_love: