Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: stacka on November 20, 2009, 12:22:59 PM
Glitti, thanks, ova druga slika je otprilike ono sto bih mu uzimala u ovom uzrastu :good:
da da mi smo je aleksi kupili prosle godine za ng, to je otprilike taj uzrast i u komplet tomasa i jos jednog (preporuka za persija, klinci ga mnogooo vole) i garantujem da ce se preko dana igrati dete a uvece roditelji  :lol:

NenaS

Zna li iko sta je kog vraga NERF gun i gde to moze, ako moze, da se nadje kod nas? :o
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

limun

Za proslu Novu godinu smo dobili

http://detail.china.alibaba.com/buyer/offerdetail/431841719.html

medjutim, tada je samo otvorio, zakljucio da je tesko i tako je to stajalo do danas.

A danas odusevljenje, u pitanju su raznorazni srafovi, matice, tockovi i neznamkakozvani delovi od kojih se uz pomoc uputstva i srafcigera sklapa kamion ili helikohter ili mesalica ili robot ili ... Sastavljeno vozilo, koje radi na mali motor, je mozda interesantno i mladjoj deci, ali samo sklapanje zahteva odredjenu spretnost i motoricku zrelost da bi dete samo sklopilo igracku. Nasa preporuka za velike decake!  :good:

janavi

nije preporuka, nego ponuda

ako neko želi ovo da kupu/dobije, ja zaista ne znam šta sa tim da radim... :wall: :-X

u paketu za NG kod oca u firmi, uzrast 6-12godina, drveni delovi koji se štafčićima sklapaju, tako ukapirah
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

janavi

ja ne verujem, pa ne znam ni šta je to :lol:
da poklonim Padre-tu ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

AnaK

Pokazaću Janku :) Deluje mi kao nešto što bi se njemu dopalo  :girl_smile:
Janko 23.7.2002.

janavi

Quote from: AnaK on January 02, 2010, 10:07:13 PM
Pokazaću Janku :) Deluje mi kao nešto što bi se njemu dopalo  :girl_smile:
da ponesem sutra?

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

AnaK

Ove kocke prete da sustignu Lego po Jankovom vremenu i interesovanju poslednjih nedelja:

Mm ih mu je kupio u Zagrebu, još pre 2 ili 3 godine, i definitivno je bio mali za njih. Onda sam ja shvatila da su belgijske, pa smo zahvaljujući dragoj forumašici odatle dobili i šeme za sastavljanje i neke dodatne kockice za propelere, točkove i sl. I postaju pun pogodak. Sad sam srećna što ih nisam poklonila u trenutku kad mi se činilo da mu se ne dopadaju. Jednostavno je tek sad stasao za njih. Topla preporuka za 7+
Janko 23.7.2002.

Margarita

jao, ja tek sad vidim ovu igracku sto je jana postavila, jel stigla do janka?

AnaK

Nije, jer on ne bi imao strpljenja za to. Stvarno sjajno izgleda, ali se svaka daščica otprilike šrafi posebno, a on ipak nema toliko strpljenja.
Janko 23.7.2002.

Finalina

interesantno je bas .....ne vidim ko je proizvodjac, da pogledam i na netu, a secam se da si nekom prilikom pokazivala neke interesantne kocke