Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

cimeta

Quote from: Summer on April 13, 2013, 03:07:23 PM

a kad cujem reklamu - sakupi ih sve, kosa mi se digne na glavi  :girl_haha:

Takođe  :girl_haha:

"... and the dreams that you dare to dream really do come true..."

AnaK

To sam sasekla  :turpija: Pokazala sam mu na netu da postoje tri serije, te ćemo sačekati da pristignu narandžaste i plave kante, pa kupiti i tu poneku  :turpija:
Janko 23.7.2002.

anelore

Ja sam kategoricki odbila da kupim Djubrisu, rekla sam mu da mu mogu udovoljiti pravim budjavim sirom ili cimegod slicnim  :lol: pa da sa time spava u krevetu nekoliko dana i onda me obavesti o drazima djubrise.
Utesnu nagradu je bio iskamcio od dede - ljigavca u obliku crnog pacova, njega je bacio tako da se zalepio za plafon, izgledalo je kao da nam je gnusni glodar progrizao rupu kroz plafon i smeska nam se odgozgo- kad je pao, na sneznobelom plafonu je ostala sivkasta fleka, i to je bio kraj pacolinku  :lol:
Jaoj boze kakva sam okrutna nemajka  :lol:

Deda

Nisi ti okrutna nemajka, seti se ranca iz Barse  :lol: , ti samo ponekad dopustas da tvoj ukus pobedi nad decijim
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Saska

ja sam tog djubrišu kupila nekom Mininom klincu za rodj, ona rekla da on to voli i skuplja, ja videla da nije preskup i kupila. Uopšte se više ne udubljujem, totalno nemam kriterijum za igračke, sve do jedne pomame su ih prošle i nisu ostavile posledice da ja vidim.

linga

Quote from: Lani on April 13, 2013, 03:08:04 PM
Jao da, reklame na Ultri nemilosrdno forsiraju to sakupi ih sve.  :lol: :crazy:
SVAKI put dobijem poriv da bacim nešto u pravcu tv-a kad to čujem  :crycry:

kalimero

jao ljigavci  :bad:
ja ne mogu da ih smislim, do sad ih je par puta dovlacio kuci (nisam uspela da udjem u trag kupcu doticnih gadosti, a istrazivala sam  :girl_devil:)

dosad su mi od ljigavca stradali tepih u batinoj sobi, dve tri majice (njegove), farmerke (moje) i jedan stoljnjak....krpe  ne racunam.....  >:(
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Quote from: anelore on April 17, 2013, 05:11:58 PM
- kad je pao, na sneznobelom plafonu je ostala sivkasta fleka, i to je bio kraj pacolinku  :lol:
Jaoj boze kakva sam okrutna nemajka  :lol:
Tacno bih nervni slom dozivela.Nisam nikad kupila ljigavca a ni djubrisu nemam nameru, pomenuo je pre neki dan i da nisam ovako forumski obrazovana ne bih znala sta je  :clap: :rofl:

AnaK

Ja sam se navukla na đubriše, mnogo su slatki  :girl_haha: Dogovorili smo da ćemo kupovati po 10 komada iz svake serije. Imam čak favorita, molila sam da mi pokloni da nosim na posao :lol:
Janko 23.7.2002.

cici

AnaK

Ma kad se udubiš, mnogo su u stvari slatki. I imaju gomilu detalja, i pametne okice, i prijatni su na dodir. Ah, da, dva svetle u mraku, i oni i kante :lol:
Janko 23.7.2002.

cici

Evo bas sam planirala da se malo udubim :rofl:

Summer

Ja protiv djubrisa nemam nista, osim sto necu ispostovati slogan - sakupi ih sve  :rofl:

Ljigavcima je zabranjen pristup. Jednom je D nekoga nalozio da mu kupi, mm-a verovatno, zavrsio je u kanti za 5 min, uzas.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

AnaK

Quote from: Summer on April 17, 2013, 10:59:42 PM
Ja protiv djubrisa nemam nista, osim sto necu ispostovati slogan - sakupi ih sve  :rofl:

:friends:
Janko 23.7.2002.

limun

Konacno sam docekala, da moj sinak za nesto kaze da ne zeli da skuplja, da su bzv djubrise. Da li to znaci da je porastao?  :think:
Tako da ne brinite, pripremite se na 12 god skupljanja koje cega ... samo da sad ne pocne da skuplja devojcice  :nokti2: