Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: prevodilica on April 18, 2013, 09:36:57 AM
naša deca imaju pravo da gledaju crtane i da biraju šta će gledati, gledaju crtaće na kompu,
ali nemaju moć rasuđivanja koju ja imam kao odrasla osoba prilikom izbora šta ću i kada gledati i kako će to na mene uticati i koliko dugo ću to gledati i sl
tako da mislim da im neće faliti ništa to što nemaju jednom tv kanalu pristup
odnosno, ako mi budu jednog dana zamerali tu neslobodu, I can live with it  :innocent:

Pričamo o Ultri, kanalu sa crtanim filmovima... ne o Crime & Investigation.
Ma nebitno, ne želim da podstičem sad neku raspravu, samo kažem da ja nikad ne bih, to je sve.

Jova  :girl_haha: :love32:

Deda

Ni ja vala , imam i ja pravo na mir, knjigu, forum  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Summer

Moji imaju sve kanale, uopste se preterano ne udubljujem u sadrzaj crtanih, ono sto ja odredjujem je duzina gledanja i ako vidim da je bas neka agresija, zamolim da prebace na neki drugi.

David voli Naruto, Braca Kret na Minimaxu, ta 2 su mu sad omiljena. Sara naravno Miu, voli i dalje Pepu, gleda i spijunke i Bratz mackice ponekad, ali sam u jednom od njih pre neki dan cula - ajde da raskrinkamo glupacu  :crazy: pa sam odreagovala, a oni sad to stalno navode kao primer bezveze crtanog  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

anelore

I meni se svidjaju Braca Kret  :girl_haha: a Miu vole i Sava i Vida.
Ja sam morala pre neki dan Savi da objasnim sta je to streber, upotrebila sam Dedino objasnjenje  :girl_smile:

Tchi

moji su skroz izbacili mini ultru tako sto su poceli da gledaju dugometrazne, ostala je jos malom jutarnja pepa da se spremim za posao i vecernja da spremim veceru, ostalo u krug sinhronizovani rio, monsters inc i toy story 1,2,3 sve znaju napamet ali ne traze djubrise vec su im glavne toy story igracke koje se sada jedva nalaze, doduse traze one monstere sto se bacaju u kos, M trazi, a za L su to jaja, ali u odnosu na djubrise to mogu da prezivim...i plus i ja mogu te crtace da gledam stotinu puta

monochrome

plop

2006.
2007.

plop

nego, jeste li vidjali negde angry birds? sta ima u ponudi u srbiji, i gde?
2006.
2007.

Lukina mama

sto su ruzni ovi djubrise  :-[

luka je jedno vreme ludeo za angry birds, pa pokeman, pa ne znam sta je jos bilo....
Luka ,09 April 2005

Elanor

meni su slatki, ali mi je drago sto ih ne poznajem :girl_haha:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lukina mama

meni su i one lutke, ne mogu da se setim imena, nesto tipa barbika mnogo ruzne, jao ne mogu imena da se setim....ima nesto high school cini mi se....
Luka ,09 April 2005

Praslin

Quote from: plop on April 18, 2013, 08:56:13 PM
nego, jeste li vidjali negde angry birds? sta ima u ponudi u srbiji, i gde?
Jedno vreme su ih prodavali u Maxiju uz neke bonove koje si mogla da skupljaš u kupovinama. Te igračke su bile relativno malene i nisu bile skupe (mislim da je bilo oko 200 din. jedno besno pile).

Mi smo našli u Lavirintu povelike igračke koje su i pričale, ali su bile značajno skuplje.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Deda

Quote from: Lukina mama on April 18, 2013, 09:13:57 PM
meni su i one lutke, ne mogu da se setim imena, nesto tipa barbika mnogo ruzne, jao ne mogu imena da se setim....ima nesto high school cini mi se....
Monster high, Nedine ljubimice-vampirice  :nokti2:

Deda

Ovo nije igracka bas, ali ne znam gde da ga stavim- prelepo je .
http://www.leo.rs/9ea34d4e-5fe5-44b2-97f6-459cb2c08e49/AGENDA-DEVOJCICE-SA-STILOM-PODSETNIK-ZA-CELU-SKOLSKU-GODINU.aspx
Neda je dobila od tetke, super je za devojcice i za poklone, ima svaki dan da se upise za domaci, obaveze, pribor, kontrolni a usput da se procita o svemu- maske , depilacija, grcka salata, mnogo slatko  :love32: