Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Pa jeste poskupo, ali stvarno mislim da je sa 2 pištolja 10x zabavnije  :girl_haha: :-[
Janko 23.7.2002.

MamaMaja

Jel mora da je skroz tamna soba?
Jel pistolj broji koliko je ko duhova ubio?
Kad bi bila dva pistolja, jel bi se duh samo jednom brojio?
:D
28.05.1993 Sunce
06.08.1997 Mesec
28.11.2007 Zvezdica

AnaK

Ne mora skroz mrak, vidi se i po normalno osvetljenom. Broji pištolj, a dobro ti je pitanje to kako bi se računao isti duh  :think: Ali generalno bi ih bilo 2x više, ne znaam  :think:
Janko 23.7.2002.

MamaMaja

Quote from: AnaK on November 15, 2013, 04:24:30 PM
Ne mora skroz mrak, vidi se i po normalno osvetljenom. Broji pištolj, a dobro ti je pitanje to kako bi se računao isti duh  :think: Ali generalno bi ih bilo 2x više, ne znaam  :think:

Sta se desi kad ga upucas, mozda je analogija tome i odgovor na moje pitanje? hm?
28.05.1993 Sunce
06.08.1997 Mesec
28.11.2007 Zvezdica

AnaK

Ništa, samo se poveća brojač na pištolju za 1.
Janko 23.7.2002.

MamaMaja

Quote from: AnaK on November 15, 2013, 04:40:30 PM
Ništa, samo se poveća brojač na pištolju za 1.

Zar ne nestane duh?
Ako je tako, brojace ih oba pistolja...

Neka nas konsultiraju kad prave narednu verziju, da damo predloge  :D
28.05.1993 Sunce
06.08.1997 Mesec
28.11.2007 Zvezdica

AnaK

Nestane on posle nekog vremena svakako, (što je teži nivo (postoje 3) to je vreme pojavljivanja kraće) pogođen ili ne.
Janko 23.7.2002.

monochrome

sad cemo i mi morati da kupimo  :)

irma

ja se skroz primila na te duhove (zahvaljujuci AniK PR duhova  :rofl:) i naostrila se da kupimo I. za rođus... al' nas ona izminirila, kaze da zna to sa reklame i da ne zeli  :crycry:
alternativa nam je karaoke masina, al' to ce da joj bude iznenadjenje  ;D pa kad porodicno zapevamo, ihaaaaa  :beast:

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

AnaK

Jaooooo, super, mozemo u nekom trenutku da se zamenimo :lol: :love32:
Janko 23.7.2002.

irma

daaaaaa, dogovoreno !!!!  :dance1:

irma

drugarice, pomagajte ! blizi se I. rodjus, a mi jos uvek nismo nasli poklon :( hocemo set za karaoke, ali toga nema... ima samo neka kao masina, koja kosta oko 9000 i koju su pri tom ispljuvali na netu samo tako  :crycry: mi i dalje lobiramo za ove AnaK duhove, ali je gospojica neumoljiva  :girl_cray: nadjoh sada ovo na netu, pa bi mi znacilo ako neka od vas ima iskustva...
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Praslin

Ja bih za karaoke lepo našla softver (ima ih gomila) i skinula bih gomilu pesama. Uz to kupiš mikrofon i gotovo.
Neće biti jeftinije verovatno, ali će biti mngo bolje - veći izbor pesama, lakše korišćenje i sigurno bolji mikrofon od ovog.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

irma

hvala, Praslin... razmatrali smo i tu varijantu.  :kiss1: kapiram da ovaj mikrofon nije nesto spec.. ali ima i te neke igrice, pored karaoka, i bas je pravo decije...

Praslin

Onda će se sigurno i ona i njene drugarice sa ovim divno zabavljati  :girl_in_love:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco