Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

irma

Quote from: Praslin on December 04, 2013, 07:19:53 PM
Moja D. ima to, mislim da su klinci dobili na poklon. Meni je malo iritantno, jer stalno klepeće. Doduše, oni su stavili tri ribice u jedan akvarijum i to stalno pravi klang-klang, nije uopšte tiho... mene bi smorilo, ali ja sam preosetljiva na zvuk.
Iritantno je beskrajno! I. ima jednu jedinu, bez tog akvarijuma... nosila je na more i izluđivala nas (i pola plaze  :lol: ) tim klepetanjem. kad smo se vratili s mora, ribica je misteriozno nestala   :zlocka: a imamo akvarijum sa pravim (i necujnim!) ribicama... divna stvorenja  :girl_in_love:

elem, mi kupismo one igrice, karaoke... sta su vec. utisci posle 12.12.  :)

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Elanor

imamo i mi tu jednu ribicu, zasebnu, par puta je bila u lavoru i to je to. klepece, istina
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Irma  :clap:

Jao, frka mi zbog duhova  :nokti2: nadam se da će vam dopasti.

Rekli ste ključnu reč - klepetanje, no way :stop:
Janko 23.7.2002.

cici

Summer

Meni je Sara trazila te ribice, tj. trazila je od DM, bas vam hvala za informaciju o klepetanju, sad nema sanse da to dobije  ;D

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

plop

i moji danas meni pokazase reklamu za te ribice

nisu me ubedili  ;)
2006.
2007.

irma

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

Lani

:lol:

Ivi se dopadaju duhovi, za ostalo se još ne izjašnjava.
Znam da joj se sviđa Furby ali to nema šanse ovde da dobije, letos smo ga u Jumbu videli, oko 30% manje košta nego kod nas, pa ne dam iz principa.  ;D

Praslin

Vid želi Plants vs. Zombies figurice, ali nema isporuke za Srbiju, pa ću se osloniti na pomoć dragih mansardskih dama  :girl_in_love:
Uz to, već mesecima želi ovo čudo: http://www.amazon.com/Skylanders-Giants-Starter-Xbox-360-Xbox/dp/B0088MVQ96
pa će i to dobiti.

Baba je htela takođe nešto da mu kupi, pa smo joj rekli da kupi duhiće ako hoće  :clap:

Pare ga još uvek ne interesuju ni najmanje.

Sve u svemu, biće berićetna Nova godina za njega  :girl_haha:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

cici

Andrija zeli neke b-daman ruzni su ko tri vraga :lol:

Imala sam nastup dexyco pre neki dan kad sam ugledala nove lps kako su slatki i koliko se Sofija rado igrala sa njima :cry:

Elanor

cici, ne pominji mi lps :friends:

prvi put da mi nisu na listi za ng. zapravo, nemam nista na listi :cry:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Praslin

maxic

Kod nas vazda liste, iako je pas poklon, i rekli smo da cemo smanjiti dozivljaj. Duhici sigurno.
Anja toliko voli da pravi minijature od gline, a i primila se ljetos na fairy gardens , mislimd a cemo njoj nesto od toga.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Summer

Quote from: Lani on December 04, 2013, 08:50:53 PM

Znam da joj se sviđa Furby ali to nema šanse ovde da dobije, letos smo ga u Jumbu videli, oko 30% manje košta nego kod nas, pa ne dam iz principa.  ;D

Sara je trazila Furby, prvo od mene, pa sam joj rekla da je zaista preskup i ne moze, onda ce kao traziti od DM, ali smo joj David i ja objasnili da DM nikad ne donese tako skupe igracke, jer onda nece imati dovoljno za svu decu  :-[ pa je kao odustala. A stavrno ne bih u ludilu dala za to skoro 10000  :baba:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.