Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

cici

Lego je aktuelan kod sve dece osim kod moje :crycry:

Blue

Quote from: cici on October 11, 2009, 11:10:48 PM
Lego je aktuelan kod sve dece osim kod moje :crycry:

ni ja nikada nisam bila zainteresovana nizakakve igracke ni za lego  :crazy:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

senka

Quote from: AnaK on October 11, 2009, 11:01:24 PM
Senka, šta je ovo? I gde se kupuje  :ces:

mm kupio u Tempu (za NG)

Radi na struju, neka vrsta borbe loptica, imaju malo plastično oružje koje se kači na njih, polugicom se ubace istovremeno dve, a vazduh iz sredine ih baca i one se sudaraju (lete kao loto loptice  :D). Cilj je da se izbaci protivnik iz kruga.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

AnaK

Zanimljivo zvuči, potražiću  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: Blue on October 11, 2009, 11:30:32 PM

ni ja nikada nisam bila zainteresovana nizakakve igracke ni za lego  :crazy:

Moje dete je nedavno intenzivno počelo da se zanima za lego ali u prodavnicama ima drastično više opcija za dečake  :girl_sad: :girl_cray:

AnaK

Ima u Ilije Garašanina raznih kuća i kućica. A za devojčoce je divan Playmobile - sličan sistem, ali mnooooogo više za devojčice  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

Nanny Ogg

Imamo mi taj Playmobile negde...dobila kao bas mala, nije joj bilo interesantno, pa ja sklonila..bas cu da iskopam  :girl_smile:

Mada, ona je ravnodusna prema kockama..preferira slikovnice, ljubi je majka  :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

Deda

Da iskoristim temu posto ne mogu da nadjem gde je , AnaK postavi mi onaj tvj monopol junior i gde si ga bese kupila  :think:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Praslin

Mi smo odustali od svih vrsta autica i vozica i sada isljucivo kupujemo igracke - zivotinje.
Omiljene su mu Schleich igracke (doduse, to je mamin izbor, jer su najlepse, ali i najskuplje), pa polako pravimo zoo vrt i u tom poslu smo vec mesecima.

http://www.schleich-s.de/en/playground/safariwelt.php?lang=2

Pre par dana smo u Dexico radnji naleteli na Schleich zmaja, bas onog kog smo hteli da kuimo za rodjendan (tada ga nije bilo u prodaji) i mama i tata poklekli, pa kupili (2.700din.  :-[)

Evo zmaja:
http://www.schleich-s.de/en/action_figure/product_range/the_world_of_elves/antylar/index.html

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Lani

Ja monopil ne volim, budi najgore porive u meni  :nokti2:  :crazy:
Šalim se, uvek se mnogo iznerviram kad počnem da gubim kuće, hotele, nije to igra za mene.

Kakav je taj junior, isti princip kao i senior monopol pretpostavljam?

AnaK

Quote from: Deda on October 12, 2009, 10:57:32 AM
Da iskoristim temu posto ne mogu da nadjem gde je , AnaK postavi mi onaj tvj monopol junior i gde si ga bese kupila  :think:

http://www.mojamansarda.com/index.php?topic=692.0

:flower:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Quote from: Lani on October 12, 2009, 11:12:08 AM
Kakav je taj junior, isti princip kao i senior monopol pretpostavljam?

Malo ublažen, ne gubiš nekretnine, samo plaćaš zaustavljanja :lol:
Janko 23.7.2002.

senka

zaboravih da kažem da su nam slagalice u top 3 (svima u kući  :D)
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Blue

Quote from: Blue on October 11, 2009, 10:23:14 PM
Kupicu onda verovatno jednom Lego, a drugom te figurice Code Lyioko.

vratila sam se iz prodavnice i vidim da ce ovo biti komplikovanije, nego sto sam mislila  :crazy:

sto se lego kocaka tice - ili su previse jeftine i male i za malenu decu - ili su ogromne (zapreminski), sto mi ne odgovara. ja sam to zamisljala da budu nekako spakovane u malu kutiju, da mi ne zauzima mnogo mesta u koferu  :lol:

sto se tice figurica Code Lyioko, gledali su me belo u prodavnici. nikada culi. :think:

ono sto sam videla i sto mi se bas dopalo su neke puzle ravensburger (ili kako se vec to zove), kojih ima 540 i koje kada se sve spoje ispadne => okrugli globus. e sada, uopste nemam predstavu da li je to pretesko za dete od recimo 7 godina ili nije  :think: kosta oko 40 EUR, sto je otprilike toliko koliko sam planirala da dam po detetu i ne zauzimaju mnogo mesta.

najgore je sto uopste nemam osecaj koja je igracka za koji uzrast. meni se cini koju god da pogledam da je za bebe i da je previse lagana za njih dvojicu.  :pleasantry:

Quote from: senka on October 12, 2009, 11:33:36 AM
zaboravih da kažem da su nam slagalice u top 3 (svima u kući  :D)

na koje vrste slagalica tacno mislis?

meni bi odgovaralo za njih nesto edukativno i sto odgovara za sve uzraste, jer im je majka vazda u tom edukativnom fazonu.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.