Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

plop

moji veceras sve sredili za svetog nikolu

prostrli mu crveni tepih do jelke (to se bas ne uklapa, jelka je bozicna, ali ko te pita  :lol:)

pa stavili neke velike kartonske rolne sa strane, kaze cera, tu da spusti onaj svoj stap  :lol:

pod jelku stavili patofne  :rofl:, tu da im stavi cokoladice i slatkise

a oko tepiha su izracunali da ima mesta taman za 10 poklona  :crazy:

nidzu ocekujemo sutra uvece  :girl_in_love:

crveni tepih je, btw, prostirka za vezbanje  :girl_haha:

uglavili su i crtez nidzinog konja (Amerigo   :girl_in_love:), kapiraju da mu jos nije dobro, juce im je nidza u skolu dosao biciklom :girl_haha: i ispricao im da njegovi pomocnici nisu dobro sakrili keksice, pa ih je konj nasao i prejeo se  :turpija:

2006.
2007.

cici

disco2000

Lani

Quote from: Summer on December 04, 2013, 10:23:16 PM
Sara je trazila Furby, prvo od mene, pa sam joj rekla da je zaista preskup i ne moze, onda ce kao traziti od DM, ali smo joj David i ja objasnili da DM nikad ne donese tako skupe igracke, jer onda nece imati dovoljno za svu decu  :-[ pa je kao odustala. A stavrno ne bih u ludilu dala za to skoro 10000  :baba:

Mislim da je i preko 10.000. Enivej u Grčkoj je znatno manje pa sam joj rekla da može da skuplja pare i da ga kupi od svojih para. I prošle godine je bila skupila podosta do leta (pare koje je dobijala za rođendan, završetak škole i sl.) i sve spiskala u Jumbu.

Plop  :love32: 10 poklona  :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

nelly

Plop  :love32:
Ni moja cera ne zeli nista  :girl_cray:
A bas sam mislila na vase devojke i predloge
Globus koji svetli i gliteradte flomastere..ne znam..
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Lukina mama

plop divni su klinci, tako mastoviti  :girl_in_love:
Luka ,09 April 2005

Mirka

jao plop kako su divni  :love32:

Quote from: cici on December 04, 2013, 06:52:00 PM
Kupi mu pravu :lol:
hteo on sam, ali da bi obradovao mačku  :rofl:
btw mačka nam je muško  :rofl:
sad kad znam za klepetanje mislim da neće dobiti ni pod razno
još da smislim šta će dobiti  :think:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Elanor

ma nisu te ribice lose, ali sluze za to da se deca poigraju pola sata-sat (u vr' glave), i onda se lepo izvade iz vode. kad su suve, ne klepecu.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Mirka

moji bi se igrali po vodi ceo dan
mada, ako ne smislim ništa pametnije postoji šansa da ih kosta dobije
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

anelore

Meni je Sava trazio duholov i dva aviona iz crtaca koji se pustaju iz pracke, a Vida carobni stapic koji svetli i 2 igracke My Little Pony  :love32:
Sve je Sava uredno napisao, eno stoji okaceno na frizideru, mada bih mogla da posaljem Deda Mrazu. I da poteram moje do Tempa da kupe taj duholov.

maxic

Plop, slatki su

Duhici kupljeni, i mega bloks na osnovu neke ratne video igrice koju oni ne igraju ali je silno zele. Call of Duty, mozda... ili sam sad to izmislila.

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco