Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Lani

On ne treba bajke da priča valjda već negu drugu vrstu proze, da ne ulazim sad u detalje. :lol:

cici

Nisam rekla bajke, gde si ti to procitala :lol:

Lani

:rofl:

Vidi stvarno ne piše bajke.  :lol:

cici

anelore

Kratko pitanje - da li je neko u Metrou ili Tempu video Code Lyoko igracke?
Ja sam videla u gradu, samo hocu da proverim ima li ih i tamo.

Zumbulica

Jutros u Tempu na Vilinim vodama proverili - imaju samo Jumi, jedan komad, cena 1220 din sa vikend popustom jos 12% manje .....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

Gledam gde da stavim ovo na brzinu  :girl_haha: i ne mogu da nadjem odgovarajucu temu. Mnogo je slatko, jednostavno i cini mi se da se ne pravi previse nereda. Mi smo prerasli, mozda ipak probam sa Emom i manjim klincima.

http://happyhooligans.ca/homemade-puffy-paint/

Pomesa se brasno sa praskom za pecivo i doda se vode da bude gustine jogurta, dodaju se boje .... Po zavrsetku slikanja, papir se stavi u mikrotalasnu na tridesetak sekundi, ili se prati koliko se podiglo.

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Praslin

Mnogo je gotivno, moraćemo da probamo  :girl_in_love:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

disco2000

AnaK

Pa divno je, stvarno, žao mi je što je Janko prerastao  :'( Mada, ja nisam, mogu ja da se poigram  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Margarita

ima svasta da se nadje na ebay-u i amazonu, ali postarina :crazy: pod uslovom da uopste salju u srbiju :girl_sigh:

ali igra 'dodir sira' :girl_haha:

Praslin

"Dodir sira" je koncept koji je Vidu potpuno fenomenalan  :girl_haha:

Margarita