Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Elanor

Quote from: Praslin on August 01, 2014, 02:00:22 PM
Ej, ja samo širim dezinformacije, izvinjavam se.  :-[
Bio je najavljen Swap Force za PC, ali sad proveravam okolo i nisam uopšte sigurna da postoji.  :crazy:

nema ga na amazonu, niti se pominje medju podrzanim platformama u wiki clanku
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Dawn

Za PC je verzija iz 2011.
Mi smo Ani za rođendan između ostalog kupili licencu za Minecraft, baš voli da igra.
Anelore, uvek možete povezati komp sa tv-om, laptop pogotovo ;) nemamo ni mi konzole pa se ipak igramo na velikom ekranu.

Blue

od kog uzrasta deca otprilike pocinju da smisleno koriste tablet ili laptop? :think:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

emge

Ja sam dobila iPad kad je Marko ima pola godine. Krenuo je da ga koristi od 9mjeseci :crazy: to samo govori o lakom UI-ju. Nervira me strašno koji je ovisnik o iPad-u. Danima su mi sve kazne "nema iPad-a" :lol: i izgleda da je to krenulo da radi, polako se skida sa istog.

Tako da je moj odgovor - što kasnije :) iPad bih im dala tek posle četvrte :girl_haha:

Saska

Mihajlo igra Angry bird i tako neke jednostavne igre na tabletu i lepo se snalazi, ali to još uvek nije smisleno korišćenje, jer on samo oponaša ono što vidi da mi radimo. Zna da dođe do neke aplikacije i da je startuje ili da skine nešto sa Google Play-a. Ali su Jova i Mina zaključali neke igrice koje oni vole, zato što on dođe i nesuvislo im potroši sve ono što oni npr štede da bi mogli da prelaze nivoe.
JOva je igrao igrice na PC-u sa 3 godine i to vrlo smisleno, njemu se i sad život uglavnom vrti oko PC-a, konzola, interneta.

emge

Marko igra Angry bird bolje od mene.
Isto Marti troši neke pare, pa tu ne ulazi... ali ovo što igra, šije me. Mada ja nisam neki fan igrica.

Beatrix Kiddo

Urke je sa dvije godine vec igrao nesto uz Balsu i Varju.
Zbog toga sam, isto kao i Emge, misljenja da je bolje da sto kasnije pocne...

Cak i sam zna da kaze, kad mu govorim da treba manje da igra igrice - pa sta cu kad sam navikao, igram otkad sam imao dvije godine  :D
i u pravu je
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Mirka

Todor dobio ovo za rođendan
http://www.lavirint.rs/mp/artikal.php?aid=5187

Ja sam prvo popljuckala (mm kupio u naše ime), ali sad povlačim sve ružno što sam rekla (i pomislila).
Divno se igraju obojica
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Beatrix Kiddo

I moji ga imaju... neko je dobio za rodjendan ili ng, cini mi se...
Zabavljaju se sve troje, ali je meni tuzno jer se sjetim da smo mi te igre igrali medju sobom, nije nam trebala igracka koja pogadja...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Zumbulica

Ja samo da  :'( mi se definitivno polako rastajemo sa igrackama i mnogo mi tesko pada  :girl_haha: Pre neki dan smo Ema i ja usle u Dexy Co, preplavila me nostalgija za vremenima kad sam cupkala i cekala da sve detaljno i zeljno pregledaju  :'(
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

anelore

Quote from: Beatrix Kiddo on October 13, 2014, 11:42:24 PM
I moji ga imaju... neko je dobio za rodjendan ili ng, cini mi se...
Zabavljaju se sve troje, ali je meni tuzno jer se sjetim da smo mi te igre igrali medju sobom, nije nam trebala igracka koja pogadja...
Mi se toga igramo u kolima, kad idemo do placa ili na duze. Najgore je kad Vida zamislja zivotinju, da nam pogresne odgovore i onda na kraju kaze "zbunila sam se"  :lol:
Ja sam za duze voznje svojevremeno smislila igru brojanja automobila (i vezbanja razlikovanja boja i paznje), za svaki automobil zelene, zute, narandzaste ili ljubicaste boje, motor ili policijski automobil koji neko prijavi da vidi se dobija 10 poena, pobednik je onaj koji prvi stigne do 100.  Ili 200, kako se vec dogovorimo.

Beatrix Kiddo

Njima u kolima brzo dosadi... Jos uvijek se uspavaju kad se duze vozimo...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

AnaK

Jedna od najuspešnijih igara za usput kod nas je prepoznavanje saobraćajnih znakova. A kad putujemo u CG, omiljeno nam je brojanje mostova i tunela  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Beatrix Kiddo

Kod tunela jos mozete da se zabrojite  :girl_haha:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

AnaK

Mnogo se koncentrišemo, vežbamo pažnju  :girl_haha: Baš ih je puuuuuno, i kroz CG i u onom delu oko Čačka  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.