Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Dawn

Anči je dobila ovo
Fantazija. Meki sunđerasti magnetići od kojih se sklapaju mozaici.

http://www.imaginarium.ie/46661/ecommerce_1/46661

Tchi

divno je, samo jako jako opasno, bar za manju decu, nadam se da ana ne trpa stvari u usta, jel se privlace ili ne mali magnetici?

Lani

Ja isto ne volim magnete.  :(
Mada igračka izgleda baš lepo.

aleks

Dawn, super je!

Imaginarium ima najnajnajlepse igracke na svetu  :girl_in_love:
ovde su imali radnju neko kratko vreme pa zatvorili.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Meni se baš dopada mozaik  :love32: I Anči je prava vlasnica istog  :girl_in_love:

Sjajne su igračke, sad prokrstarih sajtom  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Dawn

Da, nije bezopasna igračka, ima oznaku 5+ i upozorenja na nekoliko jezika. Mi smo prvo sa Anom odradili predavanje o tome kako ne sme da prinosi deliće ustima i dogovorili smo se da ga sklanjamo kad god imamo neke male goste, što je sigurno-sigurno je.

AnaK

Je l' se lepi magnet za magnet?

Cela ta fama oko opasnosti mageta je zbog onih jakih magneta iz onih drugih igračaka, i jednog ili dvoje male dece koja su zbog njih stradala. Koliko sam ja shvatila opasnost je da se proguta dva ili više tih magneta, pa da se zateknu u različitim delovima creva, a onda privuku ta creva međusobno.

Po mom mišljenju, naravno da treba voditi računa, ali je šansa da se tako nešto desi teorijski minimalna.

Čekam sliku neke kreacije  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Deda

Moja deca su poludela za Strumpfovima, sto je dobro jer inace vole karakondzule  :lol:
Prvo je baba nasla tatina 3 S.iz detinjstva, pa su im kupili po jednog , pa im je moj otac kupio Gargamela i jos jednog i nakraju sam ih ubedila  :crazy: da daju po pola od svojih para i kupili smo kucicu-pecurku sa bunarom i jos nekim dzidza midzama , Velikim S, ,Strumpfetom i jos 2-3 S. Super se igraju, stalno glume i igraju se zajedno  :clap:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Quote from: AnaK on May 02, 2010, 11:06:10 PM
Je l' se lepi magnet za magnet?

Cela ta fama oko opasnosti mageta je zbog onih jakih magneta iz onih drugih igračaka, i jednog ili dvoje male dece koja su zbog njih stradala. Koliko sam ja shvatila opasnost je da se proguta dva ili više tih magneta, pa da se zateknu u različitim delovima creva, a onda privuku ta creva međusobno.

Po mom mišljenju, naravno da treba voditi računa, ali je šansa da se tako nešto desi teorijski minimalna.

Čekam sliku neke kreacije  :girl_in_love:

Jeste, opasno je ako se proguta više od jednog.
Mada Anči je već velika, to najviše treba paziti kod baš male dece.

maxic

ovi magneti su super! na zAlost sve igracke koje imaju sitne djelove vise ne kupujem jer ih jedino ja skupljam ili ako ih oni skulljaju nikad sve nije pokupljeno uvjek seneki sitnis vuce po kuci.

Sto se naseg seta tice kupili smo drugi manji, polovni ali pristojno izgleda i djeca ga obozavaju.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Maki

Quote from: Deda on May 03, 2010, 09:55:54 AM
Moja deca su poludela za Strumpfovima, sto je dobro jer inace vole karakondzule  :lol:
Prvo je baba nasla tatina 3 S.iz detinjstva, pa su im kupili po jednog , pa im je moj otac kupio Gargamela i jos jednog i nakraju sam ih ubedila  :crazy: da daju po pola od svojih para i kupili smo kucicu-pecurku sa bunarom i jos nekim dzidza midzama , Velikim S, ,Strumpfetom i jos 2-3 S. Super se igraju, stalno glume i igraju se zajedno  :clap:

I Sofija je poludela za njima.Gde ste nasli igracke?Mm joj je pre neki dan ansao majicu sa Strumpfetom-sad je glavna riba.

Nanny Ogg

Ne znam jel vec bila preporuka za ovo, ali mi se slatko izigrasmo poslednjih mesec-dva   :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Elanor

jeste, odlicna je :) (kod nas ide u metalnoj kutiji)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Deda

Maki, ima nekih Strumpfova , kostaju oko 150 dinara, zavisi u kojoj radnji, u kutiji su...
Ima i nekih od 300 i nesto, gumenih-bez kutije, ima i Gargamel i Azrael.
Gde ima da se kupi ova Pet Shop igra i koja je cena?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006