Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko je to negde snimio, ali je nama potpuno neupotrebljivo - nemamo ni dovoljno prostora, ni brata viteza il' sestru princezu :)
Janko 23.7.2002.

Finalina

Quote from: AnaK on July 26, 2010, 05:34:55 PM
Za starije dečake, prosto moram na vreme da preporučim. Ovo nam je potpuni hit. A podstiče i strpljenje  ;D

[url=http://www.gamesandjigsaws.com/product_info.php/Medieval_Castle_Brick_Making_And_Castle_Building_Kit]http://www.gamesandjigsaws.com/product_info.php/Medieval_Castle_Brick_Making_And_Castle_Building_Kit[/url]
ovo je ekstra, ja poklonila S drugaru iz obdanista ( tata mu je inace moj drug & arhitekta, bilo je ciljano da se igra sa sinom jedincem :D ) .... napravili su gradjevinu koji su stavili pod staklo, tako je velika i interesantna ..... mama je odusevljena, mada se navukla gipsa :lol:

Glitter

malac porucio LEGO za rodjendan  :love32:

Mirka

Ne znam ima li smisla da smestim ovde, ali prosto moram da se pohvalim.
Lunjamo juče Kosta i ja, tražimo pribor za vrtić i kupimo ovo:

Prašnjavo, nikakvo, ko zna koliko je dugo stajalo. Cena - 45 dinara!
Ja svraka skupljalica odmah uzmem dva, a mamin sin, ljubi ga majka, kaže - Aaajde, da kupimo još jedan  :rofl:
I tako nas dvoje kupimo juče tri brick separatora, sad možemo da rasturamo do mile volje, nema više suza i uzdaha
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Finalina

gde ste ovo nasli? .... ja odvalih nokte

romi

e, sta ce sve da izmisle. ja za ovo nikad pre cula nisam :)

AnaK

Eeeeee, sad je jasno ko mene ne čita :burko: Super je separator, ja sam ga iz Kanade dovukla, pominjala a nekima i poklonila  :turpija: Stvarno znači :)
Janko 23.7.2002.

Finalina

znam da si pominjala i nabavila, ali kakva korist od toga  :ljut:  ... super je ako ovde može da se kupi, kada ga vec nisam mogla dobiti na poklon :lol:

limun

A jel treba da se upisemo i svi koji Te citamo redovno i koji imamo separator?  :rofl:

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Mirka

Quote from: emge on September 09, 2010, 12:44:52 PM
Mirka, gdje ste ga našli ?
U jednoj knjižari u Kruševcu
Inače, ja čitam AnuK  :kiss1: , kod nje i čuh za separator, ali džabe... do juče.
Sunce me ogrejalo, ne mogu više nokte da podvlačim i suze ronim. Sjajna stvar
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Sad da kupiš sve što imaju, pa šalješ za Beograd  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Finalina

maxic

I ja sam ovo zapamtila, ali koliko se moji igraju kockama, vjerujem da mi nikad zatrebati nece.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07