Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Mirka

Quote from: AnaK on September 09, 2010, 01:16:39 PM
Sad da kupiš sve što imaju, pa šalješ za Beograd  :kiss1:
Mislim da je samo još jedan komad ostao posle mene i mo(je)ga sina :rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Tchi

podsetise me fascikle na vrtickoj temi, ovako nesto sam kupila prosle nedelje da mi ne bi parket postao jedna velika fascikla, tabla se otvara i kosta 2990, maksa obozava

Vila

Ja ću sad da dovezem iz vikendice ovakav stočić koji je Ksenija slatko koristila, i u odličnom je stanju još uvek. Možda moj sinak onda reši malo i da sedi, umesto da staslno jurca :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Tchi

on jurca, jurca, pa onda malo sedne nacrta par skrabotina, pa pobaca olovke, pa ih kupi, pa opet sedne, otvara i zatvara, vadi i stavlja olovke, pa opet jurca... koliko crta da crta bitno da mu drzi paznju i da to oseca kao svoje mesto

Deda

Bas je sladak stocic (skamije  ;)) , moji su imali( i jos imaju)  one klasicne decije sa stolicicama , Vini Pu i Brac, slatko su ih koristili . I jos sede na njima, slabije crtaju ali im stalno sluze za nesto. A kad je Neda dobila prvi, mm je kazao da su to bacene pare.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Tchi

dedo, verujem da si mu tu konstataciju posle slatko nabijala na nos  :D

stacka

Tchi, gde si pazarila? Mi cemo konacno imati mesta za ovako nesto kad se budemo preselili
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Tchi

u piramidi, velika, ali ne centralni deo vec ono krilo ka gandijevoj, u blizini je neki kao kiosk u hodniku koji drzi torbe, sesirice i dzidzabidze, bas volim tu prodavnicu zato sto imaju veliki izbor igracaka, tamo smo mu i biciklence kupili, po tome ces i prepoznati jer su biciklenca izlozena u hodniku

Urbana

A zabava za malo stariju decu.....

Mi se igramo vesala

pa  igramo vrlo cesto Holle Bolle Big

pa igramo Mikado, Ko je ko , potapanje brodica,

Jos uvek vole clics, sad prave  uglavnom papuce pa ih ukrasavaju jos nekim detaljima
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

irma

I. je trenutno u fazonu WoW igracaka. dobre su, a 'dobra' im i cena  :girl_cray:

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

Lani

Ja sam danas kumiću za rođendan kupila ovu igricu.
http://www.hasbro.com/shop/details.cfm?guid=73E10A2C-770B-1014-8B99-E2AB879531F1&product_id=24211&src=endeca

Uzela sam poslednju inače bih je i nama kupila. :girl_sigh:

Deda

Je l'ovo -4 u nizu _?. Ako ti nije znacajno da bude SUNDJER BOB , ima da se kupe one putne igre , ja prosle godine kupila u Offy(da l'se tako pise  :think:)
Nije losa plastika
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani