Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

nenas, mislim da bi joj nesto od onoga sto sam videla bilo interesantno ... ne nekim kutijama pise za 9+ , a mogu da pogledam, relativno cesto tuda prolazim ( ako zoves telefonom tamo radi jedan tunjavi cikica, koji deluje sasvim neljubazno, ali zapravo  nije )

jel

vuki skupio neke pare...7000din
i hoce da potrosi 5000 na neku glupu igracku ...  :hm:
pored milion koje vec ima
iako znam da treba da mu dozvolim da razvija svoj stav
nekako ne mogu da mu to dozvolim
jel se i vi tako osecate?
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Lani

Pa sad... ako ste mu obećali da može te pare da potroši na šta god hoće onda neka bude igračka ali probaj da ga ubediš da bude neka manje skupa ipak. Pošto realno, ako je kao većina dece, igraće se njom neko kratko vreme i onda će ostati zaboravljena na toj gomili već postojećih igračaka.
Za ostatak parica neke npr. cool patike. Ja bih tako ovu moju probala da smotam.

Elanor

ja bih dozvolila ako stvarno zeli i posle razgovora o parama i vrednosti. ne znam, moja deca nemaju svoje pare i njihove se zelje (sto se igracaka tice) postuju samo za novu godinu i rodjendan, ali onda se bas postuju, ma sta mi mislili o tim igrackama.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

jel

pa...sve je krenulo sa kasicom prasicom  :)
i uglavnoj je bilo po 1,2,5 pa 10, 20din u metalu...
al onda se pojavi neko da da detetu 1000din npr

jel vi to date detetu da cuva (ovaj moj cuva bolje od nas  :girl_haha: )
ili sklonite?
pricamo o 6godisnjaku
kakav je njihov sistem vrednosti?  :think:

Lani

Ja to sklonim.  :think: Mada ja Ivi stalno kupujem neke sitnice, zezalice tako da još uvek nema potrebe za čuvanjem parica.
Ja se sećam da su meni i bratu mama i tata davali pare koje dobijemo (uvek bismo se oparili kad idemo u Sombor pa ono babe, tetke, ujka... od svih dobiješ neku kintu :girl_haha:), ali to nije bilo pre osnovne škole sigurno.

Deda

Koja igracka ? Mozda nije glupa  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Samim tim što košta pet somića za mene je glupa.  :crazy: :lol:

Margarita

moji vole da stekaju pare

petar voli i da potrosi, ne sve odjednom, ali kad idemo u setnju ili tako negde da kupi poneku glupost :crazy: npr. tako je 'meni' kupio jednu sliku od onog lika u knezu, sto slika sprejom
problem je jedino sto mu ponekad posle bude krivo, pa me moli da podelimo troskove :lol:

pavle se nerado odvaja od para, tek ako mu je nesto bas-bas zapalo za oko :lol: i to se sve premislja, pa mu skupo, pa bi, pa ne bi... ko mator, ne znam na koga je :-[
i nema sanse da kupi igracku ako ce za to da potrosi sve pare, uvek gleda da mu ostane u steku

jedino sto trose lako je sitnina, to smo poceli da praktikujemo u poslednje vreme

senka

I ovde da napišem preporuku za igru Pictionary odlična zabava za decu i roditelje.
Mana - mora da igra najmanje četvoro.
Nije za decu ispod 6-7 god.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

jel

nasa the best igracka od NG poklona:
http://shop.lego.com/ByTheme/Product.aspx?p=3841&cn=595&d=70
minotaur igrica od lega  :clap: bas uzivamo, smesno je i stalno nesto mozes da menjas

zatim, igrica za sve uzraste loodilo  :innocent:
http://www.amazon.com/Electronic-Candy-Grabber-Machine-Arcade/dp/B000KS52D2

i mikrofon za zoju  :love32:

Lukina mama

http://www.leapfrog.com/tag/

ovo sam uzela luki za Bozic, nismo ga nesto preterano radili ali cini mi se da je ok.
Luka ,09 April 2005

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

maxic

Jel, moji rijetko imanu svoj novac, ali ako imaju ja ih pustim da potrose na sta hoce. Prethodno obidjemo sve igracke u prodavnici i ja im kazem sta mogu da kupe za taj novac( neki jos ne znaju koliko je to para ) . Mrvicu sugestivno, npr, "ili ovu, ili 2 ove"  Ako je novac dugo stedio, teze ce mu biti da ga potrosi. Tako makar Anja.

Mislim da sam stavljala ovo vec negdje. Milos je dobio nekoliko setova za rodjendan ( kupili ljetos na garage sale) igrali su se dva dana. Anja se najvise igra, tako da mislim da sam omanula strosnu grupu, ali ipak s obzirom da se ova dvojica uglavnom samo macuju, ovo je ipak uspjesan poklon.

http://www.rokenbok.com/?gclid=CKmjxsiLuKYCFUS8KgodrDurIQ
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Sofija ima svoj novac i štedi, uglavnom dobija od baba i deda.Dosta je štedljiva ali ipak meni prepusti da odlučim koliko će da potoši ili mi kaže šta želi da kupi.I ne snalazi se jošuvek najbolje sa novcem pa joj pomognem oko toga šta i koliko može za odredjenu sumu.I još se nikad nije desilo da je sebi uzela igračku a da nije uzela i bratu.