Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

cici

Summer

I David je trazio ninjago od dm, to je jedna od mnogih stvari sa spiska  :crazy:
A od mene trazi usisivac, video na Minimax-u reklamu  :rofl:

A Sara je krenula sa autici, bakugani...i on je zaustavio, kao nece DM da donosi devojcicama muske igracke i onda joj je suflirao - trazi bebu, onu sto hoda i puzi  :crazy:, trazi za nju jaknu, flasicu, kolica....ona se sve slozila, a znam da je bebe ne zanimaju nimalo, igra se iskljucivo auticima i kockama.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

limun

polako doci ce brzo vreme i za lutke, a treba biti spreman, neces valjda da kupujes nove igracke za sest meseci  ;)

stacka

Sara i Masa :friends: :girl_haha:
Ja sam dosla do zakljucka da je najbolje da njemu dam njen paketic, njoj njegov jer ce oni svakako uzeti ono sto je od drugog pa ce sve doci na svoje :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

anelore

Sava je ove godine skromniji u zahtevima nego ranijih, valjda je represivna politika u vezi sa kupovinom igracaka dala neke rezultate - trazio je Skeleflex (2) i Fina Projektila na sklapanje - za Novu godinu, i disk Automobili 2 ili Macak u cizmama za Bozic (i "neku lepu knjigu", ljubi ga majka  :girl_haha:)
Vida osim sto nije dugo videla Zolinu Balerinu pa ne moze da cici na nju i dalje gaji afinitet prema automobilima i dinosaurusima, ali je prihvatila Savine sugestije da trazi Hello Kitty (ne znam sta, ali da je Hello Kitty) i Strumpfetu  :rofl:

Beatrix Kiddo

Quote from: Summer on November 17, 2011, 11:03:10 AM
I David je trazio ninjago od dm, to je jedna od mnogih stvari sa spiska  :crazy:
A od mene trazi usisivac, video na Minimax-u reklamu  :rofl:

A Sara je krenula sa autici, bakugani...i on je zaustavio, kao nece DM da donosi devojcicama muske igracke i onda joj je suflirao - trazi bebu, onu sto hoda i puzi  :crazy:, trazi za nju jaknu, flasicu, kolica....ona se sve slozila, a znam da je bebe ne zanimaju nimalo, igra se iskljucivo auticima i kockama.
Isti su kao Balsa i Varja  prije 4-5 godina  :lol:

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Lani

Koga zanima, bila sam danas u Ušću, ona vražija beba košta 6.600 din.  :crazy: :lol: :crazy:

Beatrix Kiddo

možda smo se mimoišle, i mi smo bili danas (i juče). Vidjela sam bebu, Varja je nije registrovala :)
juče su zapamtili da u ušću ima prodavnica igračaka, danas tražili da idemo, da im Uroš kupi po igračku :lol:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

cici

Lani

Jeftinije mi da rodim bebu.  :rofl:

cici

Dawn

Quote from: Lani on November 19, 2011, 09:25:51 PM
Koga zanima, bila sam danas u Ušću, ona vražija beba košta 6.600 din.  :crazy: :lol: :crazy:

:krsti:  Ana planira da je turi na spisak za DM  :crycry:

cici

Pa ne moze dm sve da donese :lol: ovi moji pokvarenjaci samo po jednu stvar trazili :crycry:

maxic

Jednu ali vrijednu ... Sta su trazili?

Ja mislim da ce Milos biti razocaran i DM izborom i nasim, ali sta da mu radim. Samo pucacinu neku zeli, mada svidja mu se i ovaj ninjago, upravo smo ga kupili drugaru za rodjendan.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Elanor

ja sam popustila pod svakodnevnom torturom i narucila dve bube :crazy:. srecom pa nisu skupe.

mi moramo da imamo 2 dm poklona - jedan za svetog nikolu, 6. decembra, i jedan za ng.
za svetog nikolu, milena je trazila kidizoom. to mi je ok stvar, a kosta kao ta vasa beba. 
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.