Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Beatrix Kiddo

Moji su spojili Varjine Hello Kitty  figurice (one sitne, koje dolaze sa prostorijama u stanu), neku HK školicu i - dinosauruse, konjiće i robote (čak se nađe i zmija :lol: )
Ovih dana se sve troje time zabavljaju  :girl_haha:

A ni ja ne volim te "sakupi sve" fore... Ako traže, kažem im da sami kupe kad budu dobili od nekog novac. Nekad kupe, a nekad ipak novac ubace u kasice ;)

Skuplje dobijaju isključivo sa povodom, mada mi se sviđa što BAlša u poslednje vrijeme sve više mjerka knjige - nameračio Hari Potera, kog sam mu obećala kad završi čitanje jedne koju je izabrao onda u Bg (oko 300 strana  :-X )  Od igračaka, najradije bira neku iz Lego Hero factory
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

maxic

Ja da prijavim cudo nevidjeno, kad sam dosla kuci, svi se igraju lego kockama. Milos napravio razne puce, topove tenkove, helikoptere, ali napravio :clap:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Maxic  :clap: Janku je poseta lego izložbi obnovila inspiraciju  :girl_in_love:

I moje je iskustvo da se Janko najbolje igra(o) sa onim što je želeo neko vreme. A sjaj u očima kad je dobio prvi komad oružja  :lol: je neprepričljiv (i hvala Mango što me je edukovala iz pozicije mame 2 godine starijeg dečaka). Nama je kupovina ograničena finansijskim limitom, neku sumu možemo za to da izdvojimo, i izdvajamo, a šta će za taj iznos da kupi/dobije - njegov izbor.
Janko 23.7.2002.

limun

Jel, iz Lego programa kogu da se kupe i obicne kocke (kakve smo mi imali, a ne spec), pa dodatno krovovi, vrata, prozori, tockovi, ulice, drvece... i divno se sve kombinuje sa tematskim formulama, bagerima, avionima....pravimo danima ogromne gradove sa sve bazenima, stadionima, gradilistima, skolama......  :girl_in_love:
Ljubazni cika na izlozbi nam je preporucio sajt www.kocka.rs, sa koga i skockani narucuju i imaju dobra iskustva, a cene su nize nego u prodavnicama. Merkam neke vozove za NG  :-X
Igracke malo sama biram i kupujem (prosto znam sta kome od njih drzi paznju, sta ih interesuje), malo sa njima. Medjutim desavalo nam se da odemo da pogledamo nesto sa ultrareklama iz kolekcije "ovo morate da imate" i da na licu mesta porazgovaramo o tome kako se zaista koristi, koliko je prilagodjeno njihovom uzrastu, koliko je recimo slicno onome sto vec imamo a koriste/ne koriste, koliko kosta, a sta bi drugo mogli da kupimo za te pare.... pa da i sami kazu "pa dobro, i nije ovo nesto, hajde da vidimo sta jos imaju".   :innocent:

Lani

Kakav cool sajt, super limunčice  :kiss1:

Vila

Sve, ali jewellery box coffin :rofl1:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Mardž, već smo ih obradili na temi par strana unazad.  :girl_haha:

Margarita

Quote from: Lani on November 29, 2011, 12:16:10 PM
Mardž, već smo ih obradili na temi par strana unazad.  :girl_haha:

jao, nisam skontala da su to te  :girl_haha:

cici

Super je sajt i jeftinije je nego bilo gde.

Mirka

Sjajan sajt, ima setova koje nisam ni viđala kod nas.
Nisam pre kod nas viđala ni društvene igre.
:flower: Limunčice
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

maxic

Ste vidjeli ovo?
Spooner Boards Promo Video

Moji su se super zabavili prije par nedelja u lokalnoj prodavnici igracaka, ja isla da kupim neki dan, nema ni jednog, preko stotinu ih imaju narucenih kad stignu . Narucih kod njih, a sad se mislim da li da ih cekam ili da narucim s amazona.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Elanor

joj, sto je dobro! ovo je definitivno za filipa.
valjda ce uskoro da se pojavi i na evropskim amazonima.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

emge

Kako jednostavna stvar, a primjena super :nesvest:

gasha

limune hvala, sjajano je   :flower:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.