Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Lani


Margarita


Beatrix Kiddo

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Finalina

Quote from: MissL on December 02, 2011, 12:28:53 PM
Popi***** sam.
bas me cudi :lol: ... ma neka je razbucao, njegova je i to rodjendanska, a ako mu nije zao onda bar znas da nema sledece sigurno ;) .... mozda je zato nju želeo jer je hteo da je uništi, to ti nije palo na pamet, a?

limun

Jao Fina  :lol:

A ova kuca moze da ide uz pricu o omiljenim decijim interesovanjima - prdezu/smrdezu  :lol:


Praslin
"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

prevodilica

Mi smo kupili prvog zooblesa
imam utisak da ce mu potrajati, sa bakuganima se super igra vec godinu dana, i sad je trazio ove ublce, sto bi reko Vasko, bas voli te d?idzabidze, a ninjago nindze je napravio od kockica i tako se sa njima igra
Vasko je, naravno, dobio kola i srecan je, nadam se dobice neka i za rodjendan danas, jer sam svima rekla da uzmu igracku, njegovu garderobu nemam vise gde da stavljam :lol:


limunMargarita

Quote from: Deda on December 01, 2011, 09:58:43 AM
Onaj cika sto zine i ima mesta za pravljenje zuba od plastelina , busilica, kljesta i to ?
Ja sam to kupila, cik pogodi gde, pa na Limundu naravno  :crazy:, za 600 dinara i to im je jedna od najomiljenijih igracaka. Samo sto se uvekj otimaju kad je tu neki gost,cim mu vide ledja- zubara i ne gledaju. Ali da sam merila sate igranja, bilo bi ohoho

videla zubara u dexi-co u nusicevoj, cena oko 2500

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Deda

Je l'imate dexy co u Ks ? Hoces ja ovde da pogledam pa da ti donesem  :girl_haha: i napokon uzmem one rolere  :crazy: , je l'me psujes povremeno ?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Ma kod njih više ništa. Pominjala sam ovde da sam pre neki dan u jednoj drugoj prodavnici kupila dve Barbike na nekoj akciji za nešto manje od 500 din, one Barbie sirene. Znate koliko su u Dexy co?
1.429 din, skoro 1.000 više.  >:(
Šta su se oni istripovali da su monopolisti pa im se može tako?

Praslin

Mi smo danas baš svratili u DexyCo - neverovatno su skupi.
Jedan junak iz Hero Factory koji na kocka.rs košta 3600 din. u DexyCo-u košta 6000 din.  :blink:
OK, očekivala bih da bude skuplje, ali ne skoro dvostruko  :wall:

Kod kuće smo istog odmah poručili sa kocka.rs, da nam donese Deda Mraz  :girl_haha:"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

AnaK

Ja verujem da Dexy-co nabilduje cene jer mnoge firme daju njihove vaučere (koje uglavnom kupuju sa 50% popusta). Dakle - kod njih samo ono čega nigde drugo nema.
Janko 23.7.2002.

limun

Meni treba pomoc - napisano je tajno pismo DM, a u njemu se moli da donese dve poslednje izdate knjige o Sari Kej (to znam gde cu da nadjem)  :girl_smile:, ali i sivaca masina (da li je negde neko video?)  :blink: i "nesto" sa Ultrine reklame "magič šajen"  :crazy:. Ume li neko za pocetak da desifruje sta je ovo poslednje? A onda i gde se kupuje, po kojoj ceni....   :flower: