Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

gasha

ja cu ti reci gde da kupis sivacu masinu, vec koliko sutra, mm ih uvozi, samo da mi kaze gde ima u maloprodaji
a ovo ostalo ne znam  :)
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

prevodilica

Dragos je dobio bakugan sat sa radiom, jutros ga je budio, sreca tolíka da je hteo da ga ponese u vrtic samo da ga pokaze drugarima! a maleni je dobio nekoliko kola, presrecan je
lepo je kad te rodbina pita i poslusa da kupi igracke za rodjendan

Vila

I ja bih rekla da je kod DexiCo "tajna" u vaučerima. Mi smo prošle godine vrlo teško našli nešto za šta sam bila spremna da trošim, pa makar i vaučer - i to su pare, majku mu....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Interpreter slažem se.  :)

Kako sam ja volela moju igračku mašinu za šivenje kad sam bila mala.  :girl_in_love: :love32:
Baš ću da obratim pažnju na Ultri (pošto je stalno gledam :girl_wacko:) šta je to medžik šajen.  :think:

A za Dexy co, ja se stvarno ne sećem da su oni ranije bili tako skuplji od ostalih.

Elanor

joj, limune :crazy:
na ultri ima magic fabric i basic science, to je sta mi sad pada na pamet.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Margarita

imam i ja sivacu masinu :love32:

da vas pitam, petar vec 2-3 godine trazi da mu kupimo trotinet, ali smo ga uvek nekako zaobilazili
sad ga opet pominje, a ja ne znam koliko to moze da mu bude interesantno, da li ga je prerastao?
meni to nekako deluje da je vise za mladju decu (a on ce uskoro 7 :lol: ), a mozda i gresim :ces:

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Imaš Mardž malo veće trotinete, onako baš za dečake.

Margarita

stacka

Ja mislim da je Magic fabric u pitanju, to bas cesto reklamiraju na Ultri.

Aleksa se predomislio, video je na reklami Twister i sad trazi umesto karti za igru njega... sto i nije tako lose jer smo to hteli da kupimo svakako :lol:
Jos samo da mu nadjem negde kostim Bena iz Ben i Holi :crazy: :lol: to mu je cetvrta zelja :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Dawn

Nije Moon Sand, nego baš Play Dough, viđen je u Dexy Co :)

Tchi

jel video neko kakve su one interaktivne mape, ima sa zivotinjama pa sam mislila maksi jer treba mi nesto sto ce da mu razvija govor

Lani

Ne znam na koje mape misliš.  :think:

Ivi je juče počeo da se klima dole kec, već je izdeklamovala spisak šta da joj kupi zubić vila, kao za Deda Mraza bokte.  :crycry:
Moj predlog da joj vila donosi parice, da skuplja i kupi neku lepu igračku posle par izvađenih zuba je odbijen sa prezirom. :ljut: :crazy: