Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

iva :girl_haha:
a znate sta je pavle pozeleo? stap za pecanje :girl_sigh:
u subotu smo usli u nekoliko prodavnica igracaka, ma ni pogledao nije nista
porastao je  :'(

Elanor

tchi, mi imamo takvu (na fr) sa zemljama, milenina drugarica ima tu s zivotinjama. ja ipak mislim da je to za malo vecu decu, barem 5-6 godina.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Tchi

znam da je za malo vecu decu, ali trazim nesto sto prica, a i maksa je mali streber, zna slova, procita neke reci, broji do 20, sabira sa jedan doduse samo  :D, perfektno koristi windows 7, mozda mu i to bude interesantno, samo nikako da proprica lepo, a sve pricajuce igracke su za manju decu, knjige su najbolje svakako to vec narucujem od kc

Deda

:nesvest:
Makso, budi moje dete, pristajem i da je trece  :girl_in_love:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Tchi, kad je takav  :girl_in_love:, kupite mu. Čak i ako se ispostavi da je ipak mali za nju, sačekaće ga za godinu-dve.

Tchi

Quote from: Deda on December 05, 2011, 10:45:52 AM
:nesvest:
Makso, budi moje dete, pristajem i da je trece  :girl_in_love:
a ti prvo probaj trece, pa ako ti ne bude odgovaralo dam ti maksu  :P

Praslin

Quote from: Tchi on December 05, 2011, 11:29:14 AM
a ti prvo probaj trece, pa ako ti ne bude odgovaralo dam ti maksu  :P
kaži joj, kaži  :lol:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Beatrix Kiddo

Quote from: Margarita on December 05, 2011, 09:57:39 AM
iva :girl_haha:
a znate sta je pavle pozeleo? stap za pecanje :girl_sigh:
u subotu smo usli u nekoliko prodavnica igracaka, ma ni pogledao nije nista
porastao je  :'(
Balša nije prerastao igračke  :girl_haha:
Doduše zalijepi se za one lego robote i sl. (u Dexyco je onog dana kupio zmiju)
(i bakugane bi rado da opet kupuju, ali ne popuštam)

A trotinet ne može da prežali - prošlog ljeta su mu ga drugari na selu izdrndali i slomili
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

I meni nešto sad bzvz da njemu kupujemo, mada sam u jednoj sportskoj radnji vidjela baš velike, do 120kg
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Praslin

Baklavče ima super trotinet, veliki. Branik zadnjeg točka se savija i služi kao kočnica. Savršen je!  :clap:
Ja bih to rado vozila po gradu  :-[

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

lakalut

Quote from: Praslin on December 05, 2011, 11:57:02 AM
Baklavče ima super trotinet, veliki. Branik zadnjeg točka se savija i služi kao kočnica. Savršen je!  :clap:
Ja bih to rado vozila po gradu  :-[

Da nije na ovaj fazon? Mi imamo ovaj mini micro, i savrsen je, lagan kad ga treba poneti, a super se vozi, skrece, koci po istom principu.. Bas vole da voze, i sad zimi koriste svaki suv dan da se prevezu do vrtica npr.
http://www.micro-scooters.rs/miniMaxi/maxiT/model.htm

L: april 2006.

J: septembar 2009.

Beatrix Kiddo

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

lakalut

Odlicno izgleda, super je sto moze da se nosi preko ramena.
L: april 2006.

J: septembar 2009.

MissL

Stefanu se dopale neke (da li Mega Blocks ili neke slicne kocke slicne Legu :think: ) nekakvi vojnici, 5800 :nesvest: Pitam da li mozda moze na dve rate vise iz navike :lol: (i vec vrtim u glavi kako cu da prodam novogodisnji vaucer :lol: koji jos ne znam ni da li cemo dobiti i kupiti moooooooooooooozda ovo). Mogu dve rate, na petnaest dana :hm:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

aleks

Mi gledali sinoc za akija kao ovaj na Beinoj linku, samo drugi model.

A cena kod vas  :o ovde je prek amazona 55-60. Dakle, stvarno nisu normalni :wall: :wall:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Praslin

Baklavčetov je sličan ovom što je Bea postavila. Sećam se da je Baklava rekla da je bio poskup.

Mada se meni sviđa i ova varijanta koju je postavila Lakalut.

Ja sam tako volela da vozim trotinet kad sam bila mala  :girl_in_love:  Sećam se da su i veća deca vozila. Nekako, niko u društvu nije imao u početku, pa su svi pozajmljivali moj, i veći i manji.

U Pragu sam viđala odrasle ljude da voze trotinete  :clap:  Kaže mi drugarica da i u Berlinu mogu da se vide. Kod nas bi me gledali belo. Osećala bih se kao Eli, slončica iz crtaća Pocoyo.  :lol: :lol: