Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

cici

E nije Iva luda, sto da trguje sa Zubickom mozda se ne otvori dovoljno pa sta onda dete da kupi.Ovako spisak i nema greske :rofl:

limun

limun

Quote from: gasha on December 05, 2011, 12:27:25 AM
ja cu ti reci gde da kupis sivacu masinu, vec koliko sutra, mm ih uvozi, samo da mi kaze gde ima u maloprodaji
a ovo ostalo ne znam  :)
Hvala, cekam onda dalje instrukcije  :kiss1:

Quote from: Elanor on December 05, 2011, 08:40:00 AM
na ultri ima magic fabric i basic science, to je sta mi sad pada na pamet.

Quote from: stacka on December 05, 2011, 09:16:27 AM
Ja mislim da je Magic fabric u pitanju, to bas cesto reklamiraju na Ultri.

Hvala devojke,  :kiss1: to mozda moze da zvuci kao to sto je napisala, bar prva rec   :think: :rofl:. A to se kupuje u prodavnicama igracaka ili se negde narucuje?

stacka

Ako je to TO ima ga u Dexy co.
Ostavi ti slucajno slicicu na kompu pa ako je to valjda ce odreagovati kad vidi  :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

limun

Stacka ti si genije!!!!!!!  :bighug: "jao mama, pa ja sam To pisala DM da mi donese!!!!!"  :girl_in_love:

Samo odakle je to njoj zazvucalo kao "magič šajen" (prepisano sa originalnog pisma za DM) i dalje mi nije jasno  :rofl:

emge

Dawn, nisam mislila da je su play doh i moon sand isto, nego da je slično, da se prave sladoledi.

Mi smo prošlog ljeta kupili trotinet mojoj sestrični od 12 godina, da se ona i Marta ne bi svadjale koja će da vozi njen :girl_haha: Kupili smo ga u intersportu, za 70ak eura, nosivost mu je do 100kg, znači mogu i ja (još malo :lol: )

nelly

mi još nismo pisali pismo DM  :-[
moram pokazati Staši ovu fabriku -svidja mi se
ali moram i da napišem da sam oduševljena sa ovim trotinetom što je lakalut postavila
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Lani

Quote from: emge on December 05, 2011, 03:32:58 PM
Dawn, nisam mislila da je su play doh i moon sand isto, nego da je slično, da se prave sladoledi.

Mi smo prošlog ljeta kupili trotinet mojoj sestrični od 12 godina, da se ona i Marta ne bi svadjale koja će da vozi njen :girl_haha: Kupili smo ga u intersportu, za 70ak eura, nosivost mu je do 100kg, znači mogu i ja (još malo :lol: )

Malo :rofl: a malo  :sissyfight:

stacka

Jeee :clap:

Tchi, mislim da tebi treba ovo?

U Lavirintu, cini mi se, ima i globus u obliku puzzle, odusevila sam se :girl_in_love:

EDIT: Sad se vratila i videla da pitas kakve su a ne gde ima da se kupi :-[
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Praslin

Meni se mogo sviđa ta zoo mapa, sve nešto razmišljam da nam i to donese DM.
I opet ćemo preterati ove godine sa poklonima  :-[

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Beatrix Kiddo

Quote from: aleksandra-l on December 05, 2011, 01:55:38 PM
Mi gledali sinoc za akija kao ovaj na Beinoj linku, samo drugi model.

A cena kod vas  :o ovde je prek amazona 55-60. Dakle, stvarno nisu normalni :wall: :wall:
Pa vidi kako nam je - deru počev od sitnih igračaka, pa sve do ovih krupmnih stvari :(
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Quote from: aleksandra-l on December 05, 2011, 01:55:38 PM
Mi gledali sinoc za akija kao ovaj na Beinoj linku, samo drugi model.

A cena kod vas  :o ovde je prek amazona 55-60. Dakle, stvarno nisu normalni :wall: :wall:

Samo duplo više nego na Amazonu aaaaaa  :shout: :crycry: :shout:

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

gasha

limune, masine za sivenje  :clap: :clap:
ima mm 2 varijante, obicnu oko 1000 dinara, ja pitam valja li cemu, on kaze da je sasvim dobra, i barbi oko 4000
ovo su njihove cene, u maloprodaji su verovatno skuplje
vidi u Imagu i u Meda didi, oni uzimaju od njih, ako nemaju, mozes i preko mm jedan komad da narucis, aiko im to nije praksa, ali Deda mraz radi i nemoguce stvari  :love32:

I meni se cini da Dexiko ima uzasne cene, Lego im je definitivno skuplji nego u maju kada sam Dusanu kupovala za rodjendan
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.