Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Lani

emge

Sad se pojavilo dosta igračaka koje pričaju srpski jezik. Vidjela sam u Dexyco i neki kao bukvar, pa za svako slovo kaže riječ na to slovo,

Mirka

Quote from: Deda on December 04, 2011, 08:52:49 PM
Je l'imate dexy co u Ks ? Hoces ja ovde da pogledam pa da ti donesem  :girl_haha: i napokon uzmem one rolere  :crazy: , je l'me psujes povremeno ?
Šta ste sve ovde ispisale  :o
Moram ovako, da ne zaboravim.
Nemamo, hvala ti, ali previše mi je to.
Odoh dalje da čitam

I da, ne psujem te uopšte, samo sam pomislila sad kad je bilo ovo lepo vreme da je moglo dete da vozi.
Ne smeta mi, kad možeš ili ako organizuješ neki transport tu sam 
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Tchi

da to je ta mapa, zvala sam danas lavirint 3370 kosta, ne znam jos nisam sigurna, gledala sam danas da ima 500 pitanja sigurno veicna nije kao ono sa reklame "ko kaze kukuriku" pa mu mozda bude i pretesko

disco2000

Mi ne pisemo pismo :turpija:

Praslin

Ih, nama je pismo veeelika zabava :girl_in_love: Pišemo, dopisujemo, ucrtavamo, bojimo... šou progam!
I Vid redovno pita da li će DM imati parice da mu kupi tu i tu igračku. Mislim da je na kraju skontao da je DM ozbiljno bogat   :girl_blum:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

AnaK

Ja moram priznati da ove godine imam bezbroj ideja šta meni da donese DM, i nijednu za ostale ukućane :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

maxic

Ja sam gotova, danas narucih i najvecem djetetu lego set, neki robotski.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Deda

Za Mirku- ima kod nas u decyco , oko 2600 :wacko: , mogu da ti uzmem ako hoces
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Margarita

Quote from: AnaK on December 06, 2011, 01:14:16 AM
Ja moram priznati da ove godine imam bezbroj ideja šta meni da donese DM, i nijednu za ostale ukućane :girl_sigh:

:friends:

razmisljam se da deda mraz ove godine bude skroman, a da za rodjendan ispunimo poneku zelju  :innocent:

edit: ionako se ja najvise lozim na dm :lol: mozda je vreme da odrastem  :'(

emge

A ja kad sam pitala Martu da li želi neku igračku što je pikirala da dobije od DM, rekla mi je da on nema baš toliko para :lol:

Lani

Iva je meni još prošle godine rekla kako DM ima karticu te stoga pare nisu problem. :lol:

cici

Ih pa oni su male bebe, ovi moju misle da dm to ni ne kupuje samo dodje i uzme jer je to sve ionako on sa patuljcima napravio :rofl:

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Lani

Quote from: cici on December 06, 2011, 08:27:34 AM
Ih pa oni su male bebe, ovi moju misle da dm to ni ne kupuje samo dodje i uzme jer je to sve ionako on sa patuljcima napravio :rofl:

Deda Mraz krimos  :rofl:
Ko bre beba  :ljut: :-\