Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Kod nas u vrtiću DM donosi poklone, prošle godine se i Una ogrebala za plišanu igračku. Ne spremamo sami, to menadžment vrtića  :lol: kupuje.
I na baletu ih posećuje DM krajem godine i donese slatkiše. :girl_haha:

Tchi

a kako im objasnjavate tih vise dm, ja cu imati i u firmi jednog ne znam sta da mu slazem

disco2000

Ja se ne udubljujem u filosofiju oko DM...

Lani

Quote from: Tchi on December 06, 2011, 01:24:20 PM
a kako im objasnjavate tih vise dm, ja cu imati i u firmi jednog ne znam sta da mu slazem

Kad su u pitanju pokloni, Ivu baš briga, što više to bolje je njen moto. :lol:
Mada prošle godine smo nešto pričali i ona kapira da su to čike obučene u DM, tj. njegovi pomoćnici jer ne može on sam da obiđe svu decu.

cici

Mnogo su dobre ove sa linka sto je Mard okacila.Mi matori se jednom kod Olje primili za Pogodi ko si.Deca se na kraju smorila :lol:

Lani

Jao mi smo prošle godine na zimovanje nosili Pogodi ko si, igrali smo se i smejali do besvesti. Posle kad smo se vratili u BG, nije više ni pogledala igru. :ljut:

Lani

cici

Mislim i ja da ima.Videla sam u Aksi prekjuce.Isla sam da vidim kakve su Monster high :lol:

rafa

Sad cu da gledam vase linkove, uopste nemam ideju sta da stavim u paketic a da se oduseve.

T zanima samo iPod, i to hoce za rodjendan.  :blink:

Do DM jos nismo ni stigli.  :crycry:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

cici

Mi imamo neke od ovih drustvenih nisu ih pipnuli mesecima, budu zanimljive mesec i gotovo.Dok nismo kupili Cika-caka hteli su da crknu i sad ne pipaju.

Mozda bi mogli da se menjamo?

Finalina

Quote from: Deda on December 06, 2011, 10:46:24 AM
Zajednicki poklon u mojoj porodici znacio bi rat  :nokti2:
do istrebljenja :D ....i to bez sumnje, kod nas

AnaK

Quote from: cici on December 06, 2011, 01:57:34 PM
Mi imamo neke od ovih drustvenih nisu ih pipnuli mesecima, budu zanimljive mesec i gotovo.Dok nismo kupili Cika-caka hteli su da crknu i sad ne pipaju.

Mozda bi mogli da se menjamo?

Ja sam scim srcem za  :clap:
Janko 23.7.2002.

cici

Ozbiljno, potpuno je besmisleno da kupujemo tolike drustvene igre.Samo da pamtimo ili pisemo sta je cije.

AnaK

Ja se potpuno slažem, evo možemo odmah da se dogovorimo, pred praznike i raspust  :turpija: Mi imamo Monopol, Rumikub, Triomine i knjigu sa 10-ak jednostavnijih igara. Sjajna ideja  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

E kod mene to zahteva malo opsezniju akciju :rofl: moram da slozim prvo.Napisacu kasnije.