Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Deda

Mm ne pada ni na suze, ali zato deda pada iz momenta :zlocka:
Jaoj, sto me je bilo sramota pre neki dan na nekoj slavi :-[. Moj otac redovno kupuje deci one one to play gluposti, sad trenutno skuplajaju bebice (2 u kesici 150 dinara) .Posto to jutro nije bio u redovnu nedeljnu posetu, sacuvao kesice i dao im na toj slavi. Svi odreda su se cudilai da 2 bebice kostaju 150 dinara i da nismo normalni . Mislim ne znaju koliko mi bebica imamo  :D. Neda se mnooogo potresla  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

nelly

jao Mirka  :girl_haha:
kod nas obrt situacije ...
objasnila sam najmladjem članu da ce dobiti sony ili nesto slično/bolje/-od mame i tate jer mi to najbolje možemo da odaberemo-kad?-brzo ali ne za NG
e sad gospodin želi zrno kukuruza/opet neki bizmis u najavi  :lol:  /
a gospoica još ćuti... :think:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Mirka

Nelly da spojimo mi te naše biznismene, i ovaj moj hteo da gaji pasulj, kaže - Je l' znaš ti mama kol'ko košta pasulj? Ima da zaradim puno para  :lol: :lol: (čuo kad je baba komentarisala cenu pasulja)
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Vila

BizMismeni :girl_haha:

Cici, koliko koštaju lutke?
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Vilo cene im se kreću kao i ostalim Bratz lutkama, najjeftinije su mislim oko 1.700 pa idu i do 3.000.

rafa

Quote from: gasha on December 06, 2011, 09:06:58 PM
iva je sou, moji su skromni ove godine, jos nisu smislili, ali ja jesam  :D

Sta si smislila?  :rofl:
Mislim, deca su nam tu pa da dobijem neku ideju.

Isto bih pitala i cici, mashu i finu, fala lepo.  :D
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

cici

Sofija zeli neku lps bolnicu koju je videl prosle godine u Grckoj a nisam htela da joj kupim jer j bila 50 eur i dve te monstruozne lutke.Pomenula je i fotoaparat.

Tchi

Quote from: Lani on December 07, 2011, 09:35:05 AM
Vilo cene im se kreću kao i ostalim Bratz lutkama, najjeftinije su mislim oko 1.700 pa idu i do 3.000.
vidim da u tempu imaju neke bratz i moxie na popustu http://www.superpopust.com/slika.php?id=21979&slika=7110Tempo-Novogodisnji-Program-1.jpg&pg=4

Margarita

uuu, ima i strava glava na popustu :girl_haha:
tchi, hvala za info, moram da svratim do tempa

Lani

Tchi  :kiss1: baš ću da proučim.

Tchi

meni sve te lutke iste, pojma nemam o njima, nadam se cu jednog dana da ih kupujem  :girl_in_love: zatrpase nas kocke i auti

Masha

Jao, moji se ne izjasnjavaju otvoreno oko ng poklona, ali pricaju sta zele da imaju
-baby alive
-ipad :crazy:
-bicikl
-moxie stalu za konje i konja :crazy: (5000 din)
-onu hasbro operaciju
-to za frizure (ta spravica moze da se kupi i odvojeno od lutke, vidjala sam na nekim sajtovima, verujem da je bolja nego ova sa luitkom http://www.paris.cl/webapp/wcs/stores/servlet/productLP_10001_40000000577_-5_50999191_18876988_151417055_18876988,43367115,50999189,50999191__listProd)
-extreme intimo cela kolekcija :crazy: to joj je fetis :rofl:

Finalina

lego od najmanje 1600 delova :lol: trazi mladjani
ona trazi ove neke monster lutke
oboje pominju geografske i zoo karte
...pominjilai su jos nesto, ali za sada smo tanki i sa spiskovima (u njihovim redovima) i sa idejama ( u nasim redovima ) .... valjda ce da nas krene uskoro :rofl:

nelly, preporuka za X-box ( ali naravno kao Kinect ) ... odusevice se deca, ali i ti ces biti zadovoljna :D

Lani

Kod nas je spisak ovaj:
- Fili zamak (koji ću ja na glavu da stavim jer je ogroman a mesta više u njenoj sobi nema :crazy:).
U međuvremenu je uz Fili zamak kao želja pridodata i neka glupa Fili arena za klizanje. :nokti2:
- Žolina balerina
- neku od Monster high (mada napisah to može i od zubić vile). Ili kako ih je danas nazvala, lutke vampiri. :lol:
- neku lutku iz Bratz maskarada kolekcije

To je sve od DM, mada će Dm verovatno doneti dve stvari sa tog spiska, udarila kriza, šta da radim... a od nas će dobiti i ovo. Sećaš se Dedo?  :girl_haha:
http://www.limundo.com/originalslika-6042326.jpg

Uni ni ne znam šta ću.  :-[

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco