Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

ja videla neku masinicu za sivenje u merkuru, oko 900 din
i plisanu pepu u tempu

Dawn

Quote from: Praslin on December 12, 2011, 05:29:44 PM
Narucila ja.
Kazu oni da im treba 3-4 dana da isporuce, ali im mozda sada treba duze, jer je mozda guzva zbog NG.
Ja sam postavila porudzbinu u nedelju 04.12., preko neta, a stize mi paket tek sutra. A mozda nisu imali na lageru to sto sam trazila.

Svakako se isplati finansijski (kupila sam igracku koja me sa postarinom kosta 3790, a u DexiCo-u ista kosta 6.000), samo pozurite ako hocete da porucite poklon za NG.

Super, ja naručih u petak nekih 6 različitih setova ali mi nisu poslali nikakvu informaciju osim onog maila sa porudžbinom.

limun

narucila i ja u sredu, dobila potvrdu narudzbine, ali od onda "nit pisma, nit razglednice"  :girl_sad:

cici

I moja porudzbina je stigla dva dana kasnije nego sto je pisalo u mailu.

linga

Dedo  :girl_in_love: jas bih volela da si moja mama :)

jel

ja sam zaostala 20tak str  :girl_haha:
blizi se NG obviosly

naravno da ne mislim da deca moraju da se igraju na nacin/sa igrackama naseg vremena
pre 30god  :lol:
ali definitivno -su vise zavuceni u kucu u nekoj pasivnoj atmosferi TV, komp i dr
i mozda optereceni obavezama, treninzima i sl -sto mislim da je odlicno ako je umereno

ne pricam o nasoj kuci, mi smo specificni zbog Z
sad posmatram i decu iz razreda i preumorne roditelje

kakav je luksuz imati popodne sa detetom  :girl_in_love:

a sto se igracaka tice -konstruktivne/nekonstruktivne
nije ni bitno, ako se zaista igraju, ali zaista...

deca nemaju osecaj za vrednost novca
i naravno i ne treba da imaju, zato roditelji treba da imaju ulogu usmeravanja
uvek bih pre dala novac za kvalitetan bajs ili sl umesto konjica od 100eur  :)
i naravno -bajs podrazumeva angazovanje roditelja, trcanje za detetom dok ne nauci da vozi itd

My name is Luton, Robin Luton :lol:

anelore

A meni se bajs, roleri, trotineti, klizalje podrazumevaju, to ne racunam u igracke nekako.
Sto se tice slobodnog popodneva - ovih dana je Sava bio kod mojih, pa otisao na zimovanje, nema njegovih obaveza, nasli smo se u cudu - tesko nam je da popunimo 5 slobodnih popodneva tokom radne nedelje.  :rofl:

jel

Quote from: anelore on December 13, 2011, 08:36:30 AM
A meni se bajs, roleri, trotineti, klizalje podrazumevaju, to ne racunam u igracke nekako.
:
:think: u pravu si i nisu igracke, samo ih mi u porodici tako dozivljavamo...
mada ne mislim da se podrazumeva, nije jednostavno vecini roditelja da izdvoji npr 50eur za rolere
+kaciga+stitnici
pa onda bajs...

sad gledam onaj vas sajt kocka.rs i razmisljam da uzmem onaj jedan opsti set
samo mi se cini da je mali  :ces:
ili neke pertini kockice

jel

a vukiju ce DM doneti monopol
gde ima neki dobar a ok cene  :flower:

Lani

Monopola ima gde hoćeš, i u Dexy co i Aksi... Ja sam pre neki dan bila u Aksi i videla nekoliko vrsta, nisam se udubljivala u cene, ne volEm Monopol.

Praslin

Dawn i Limun,
i ja sam tako narucila, dobila potvrdu narudzbine i nista dalje. Vec sam mislila da mi nece ni slati, kad sinoc stize SMS sa obavestenjem da ce mi kurir doneti danas igracku. Pa sad cekamo  :girl_smile:

Ja bih opusteno dala 100e za konjica da imam i da dete mnogo zeli. Kapiram da dete koje nema zivog ljubimca moze u tu igracku da utka mnogo emocija  :love32:
Ali mi zao i 500 din. da dam za nesto glupo sto nece ni pogledati kad dodjemo kuci, pa se od toga malo natezemo nekada.  :ljut:  Mada sada uglavnom trazi da kupi bas stvari sa kojima se super igra. problem je sto je sve skupo, jer je uglavnom sve LEGO  :crycry:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

anelore

Quote from: jel on December 13, 2011, 08:41:41 AM
:think: u pravu si i nisu igracke, samo ih mi u porodici tako dozivljavamo...
mada ne mislim da se podrazumeva, nije jednostavno vecini roditelja da izdvoji npr 50eur za rolere
+kaciga+stitnici
pa onda bajs...

sad gledam onaj vas sajt kocka.rs i razmisljam da uzmem onaj jedan opsti set
samo mi se cini da je mali  :ces:
ili neke pertini kockice
Ma naravno da nije svima lako - mi smo to nekako uklapali kao rodjendanski poklon od nas ili od baba i deda (ili kombinovano). Klizaljke smo, doduse, kupili tek onako  :girl_haha: - u stvari, izracunali smo da nam se mnogo vise isplati nego da ih iznajmljujemo jednom nedeljno tokom zime.

Deda

Jel, ima super monopol junior kod Kineza za 400 dinara. Slatko se izigrasmo ovaj vikend. Mada znam da neces ni da se osvrnes na ovo ali nekom ce da znaci  :girl_haha:.
A srto se tice bajsa i konjicaod 100 eura...pa ...nisi  u pravu ...gledas sta ti vise volis. Ima dece koje bicikl ne zanima  uopste (pri tome, nisu moja  :lol:, oni bi sve ) . A sa igrackom bi se igrali...
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

linga

Da li je neko video skoro Star song, Jana ga odaavno želi?

Praslin

A sta je to?
Ovijam ovih dana po radnjama, mozda nadjem.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco