Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Lani

A što jednostavno ne odeš u Aksu kad već znamo da ih tamo ima? :think:

cici

Zato sto volim da komplikujem sebi zivot :rofl: a i htela sam da vidim ima li jos neka sem tih u Aksi

Lani

anelore

Pa sta, sta, temeljna je, i ja upravo radim istu stvar  :lol:

cici

Lani

:P

Uh, ja moram ovih dana da odem da pokupujem poklone, ništa nisam još kupila a ne bih baš da čekam poslednju nedelju pred NG ako ne moram. :girl_wacko:

cici

Meni se upravo smesi poslednja nedelja i uvek se tako zanesem oko slave.Ne bi bilo prvi put da ne nadjem to sto treba.

Tchi

Quote from: anelore on December 14, 2011, 01:03:56 AM
Jaoj da znate da sam se i ja nalozila na Lalaloopsy. Sad nadjoh na nekom sajtu za 2370, sutra cu da narucim za institutski paketic za Vidu, i to onu balerinu.
ja sam se nalozila na pesmicu, ne izlazi mi iz glave

rafa

Cici, ako ces joj kupovati tu monsterku ili kako se vec zove, pozuri. Nemoj da prodjes kao ja sa Moxie automobilom koji je stigao kao poslednji primerak pravo iz Nisa.  :lol:

Linga, tog Ponnija sigurno ima u Jumbu, vise modela i kladila bih se da su kostali oko 30ak evra. Ne znam da li su najveci moguci, mislim da je to onaj klasicni size. Ako hoces, javi da pogledam.  :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

cici

Jao znam, moram da joj to kupim.Znam da ne veruje u DM ali nece da prizna, ko da ne bi dobila poklon :rofl:

Margarita

znate sta, meni su one lalalupsi predivne :love32:
zamolila sam klince da ih stave na svoje pismo za DM, oduvali me obojica
kaze pavle: rodi nam cerku, pa neka ona napise :lol:

Lani

cici

Mardz nema ti druge ili da ides kod Mase da se igras :lol:

Dawn

Praslin, jesu stigle Lego kocke?

Margarita

Quote from: cici on December 14, 2011, 09:02:11 AM
Mardz nema ti druge ili da ides kod Mase da se igras :lol: