Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

cici

Praslin

Quote from: Dawn on December 14, 2011, 09:19:24 AM
Praslin, jesu stigle Lego kocke?
Stiglooo  :clap:
Stiglo juce popodne, sve u redu. Zaista se isplati  :girl_smile:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

gasha

i ja cekam moju isporuku
super sto funkcionise  :clap: :clap:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

stacka

Mardz, ti dodji da se igras sa Masom, ja nemam nista protiv, ja cu se igrati sa Lalaloopsy :girl_haha:
Ja jedva cekam NG da se igram sa lutkicom, prsla sam, ali to sam vec pisala :rofl:
Bili smo u nedelju u Dexyco i oboje su se zalepili za lutkice, Aleksa je flipnuo kad je video gusara :lol: trazio je za rodjendan ali nazalost posto je vec kaparisao FA ostaje bez istog :girl_haha: a ona se hvatala i za kucicu na drvetu i velike lutke, za autobus... ma sve. Sigurna sam da ce se igrati lepo... a ako nece ja cu :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Monstrumki ima i u hipermarketu u Merkatoru.
Planetashop sad ima prodajno mjesto u Sava Centru na drugom spratu.

Eto Cici, ajd sad zauzvrat koju tortu da pravim :lol:

Dawn

Quote from: Praslin on December 14, 2011, 10:55:16 AM
Stiglooo  :clap:
Stiglo juce popodne, sve u redu. Zaista se isplati  :girl_smile:

Super, meni su odgovorili na mail da bi moja porudžbina trebalo sutra da stigne kod njih pa će me obavestiti.

linga

Quote from: rafa on December 14, 2011, 08:32:42 AM
Cici, ako ces joj kupovati tu monsterku ili kako se vec zove, pozuri. Nemoj da prodjes kao ja sa Moxie automobilom koji je stigao kao poslednji primerak pravo iz Nisa.  :lol:

Linga, tog Ponnija sigurno ima u Jumbu, vise modela i kladila bih se da su kostali oko 30ak evra. Ne znam da li su najveci moguci, mislim da je to onaj klasicni size. Ako hoces, javi da pogledam.  :kiss1:

A gde je Jumbo  :-[

linga

Quote from: Margarita on December 14, 2011, 08:51:50 AM
znate sta, meni su one lalalupsi predivne :love32:
zamolila sam klince da ih stave na svoje pismo za DM, oduvali me obojica
kaze pavle: rodi nam cerku, pa neka ona napise :lol:

Pametna deca  :girl_in_love: :clap: ajdeee Mardž

Lani

linga

Quote from: Plava Baklava on December 14, 2011, 06:32:09 AM
Uspela sam da mu nadjem željeni Lego  :girl_in_love:. Kako uvek smisli neki koji skoro niko nema  :crazy:.

Smišljam mu mali poklon za DM-a koji dolazi u goste i češki Božić - onako, simboliku a da ga obraduje. Možda mu spakujem neke filmove  :think:.

Linga, našla sam ti ovde, ali jedino mesto koje ih ima i garantuje isporuku ih prodaje za 83 EUR  :blink:.

To mi je stvarno mnogo, pa mogu pravog konja za te pare da joj kupim, sad imam gde da ga pripnem :rofl:

Margarita

stacka i ja da organizujemo play-date :girl_haha:

e, u ziri sam videla (sad ne znam u TL ili OFY) plisanu pepu
a u TL je sve na 50%, ne znam da li je u svim radnjama
izbor nije neki, ima nekoliko velikih lego setova (dvorac od 19000, ali u pola cene)
ima i nesto garderobice, kupili smo klincima komplet trenerke po 1300

Tchi

jel ostao jos neki tl sem u ziri?

Margarita

pre jedno desetak dana smo bili u onom u nusicevoj, radio je

Tchi

sad sam gledala na sajtu, samo ta dva, nesto mi se ne zapucava do grada kad ni ne znam kakav je izbor

linga