Main Menu

Igracke - preporuke!

Started by Gizmolina, May 12, 2009, 10:10:40 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

Quote from: Beatrix Kiddo on December 20, 2011, 08:17:41 AM
Varja još nije prestala da sisa prst :crycry:

A nekad sama kroz suze kaže kako ona želi da prestane, ali ne može :(

i petar  :girl_sad: i jos kaze, mukica, kako je dobro sto ne ide ove godine na rekreativnu, da ga ne vide drugari
a ja se na palac vec i navikla, ali na grickanje noktica....  :crycry:  :crycry:  :crycry:

Lani

Mi smo se te bede rešili a Una nije ni pokazivala interesovanje za palac na sreću.

Margarita

e, ali da vam kazem, da je najbolja fora sto ce pavle morati da nosi protezu za gornje jedinice (a u zivotu nije hteo ni cuclu, ni flasicu, ni palac) :lol:

Beatrix Kiddo

A šta on kaže za protezu?

Pokloni su  :girl_in_love:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Margarita

Quote from: Beatrix Kiddo on December 20, 2011, 08:31:24 AM
A šta on kaže za protezu?

Pokloni su  :girl_in_love:

nista jos uvek, tek posle ng ide u proceduru
ali nose vec neki drugari iz odeljenja, nadam se da nece biti 'big deal'

Beatrix Kiddo

Pa da, sad su i naočare i proteze postale uobičajene, pa su naši klinci pošteđeni tih "kompleksa" ;)
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Mirka

E ove pertini kockice su se i meni baš svidele, ali me je mm oduvao pitajući: Jesi li sigurna da želiš još jednu vrstu kockica, i to sitnijih u tom broju?
I ja odustala  :lol:
Todor je trenutno u fazi u kojoj izvrne ambalažu, svejedno šta ima unutra. Bože dragi kakav lom ume da napravi
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Margarita

mirka, sacekajte jos koju godinu za kockice :friends:
ja se nadam da su sad dovoljno veliki :rofl:

Mirka

Moraćemo. Kosta se jadničak igra legom samo kad Todor nije tu. U suprotnom mali sklanja svoje velike kocke, preskače ih i baca se na bratovljeve, a onda nastaje cika i vriska  :crazy:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Praslin

Mi smo za vrtić (u ime roditelja iz grupe) kupili ove kocke:
http://www.pertinitoys.com/?id=40&pro=884
preporučila vaspitačica, kaže da su neuništive. Meni deluju super, a i lako se pokupe.
Ali se teško nalaze.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Mirka

Imamo mi i takve  :rofl: Nisu pertini, ali je taj princip, ima i neki motor unutra da možeš da napraviš auto.
Odlične su, meni se jako dopada način sklapanja

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Margarita

linga

Mi smo se vratili ranjeni ali ne bez ulova :rofl:
Za Saru

Janu
i posto nisam nasla Veliki Star song dobila je malog

Aki:

i

a ovo ce cenim biti zajednicka
:turpija:

Saska

E, ovakvim usisivacem su se moji super igrali, moguce da je jos uvek negde na tavanu, da nadjem za malog.

linga

Mi smo ranije imali onaj neki roze, ali je bilo loš kvalitet, raspao se vrlo brzo. Ovo ce valjda duze potrajati.