Main Menu

Evrovizija 2012 - Baku

Started by Blue, November 18, 2011, 07:48:03 PM

Previous topic - Next topic

Blue

vidimo se dogodine u stokholmu  :clap:

zeljku "vise srece drugi put"  :turpija:

edit: treci put
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Finalina

Deda

Blue "vise srece treci put "  :lol:
Super se Zeljko plasirao, ne znam sto vlada opsterazocarenje po meijama, pa 3.ej super
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

Quote from: Dawn on May 27, 2012, 12:14:01 AM
Slobodan Milošević ‏@sloba_milosevic

Pričajte šta hoćete, da nije bilo mene ne bi bilo ni ove dijaspore što je glasala za Željka...
:rofl: :rofl: :rofl:

vojka

bas mi je zao Kaliopi, mislim da je zasluzila bolji plasman
i spot je super
http://youtu.be/uUzIr3db25M
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

linga

Quote from: Xe on May 27, 2012, 12:32:22 AM
Uplaši me predsednik, nisam mu se nadala ovako kasno. Oh, well, grobarsko je doba  :crazy: :krsti:

:lol: :lol: :lol:

Inace i meni zao kalipoe, ali makedonci se uvek lose plasiraju, jer komsije ne glasaju za njih - ni Grci, ni Albanci ni Bugari. Politika...
A da su se u finale plasirali nasa braća, moguće da bi zeljko zaista i pobedio. To je jos dve tri 10 ili 12 -ice.

Blue

Quote from: linga on May 27, 2012, 08:54:13 AM
A da su se u finale plasirali nasa braća, moguće da bi zeljko zaista i pobedio. To je jos dve tri 10 ili 12 -ice.

sva nasa braca su glasala u finalu bez obzira da li su se plasirali u finale ili ne i zeljko je od brace mahom dobio maximalan broj poena 12, ili 10. osim toga, svedska je pobedila toliko nadmocno u odnosu na drugo i trece plasiranog, da ne verujem da ju je moguce bilo ozbiljno ugroziti, ko zna koliko 12-ica bi trebalo za to...

Blue

evo i konkretnih podataka:

1. Svedska - 372 poena
2. Rusija - 259 poena
3. Srbija - 214

Dakle cak i babuske su mu prilicno odmakle  :-X

Maksimalnih dvanaest bodova Zeljko je dobio od Crne Gore, Bugarske, Slovenije i Hrvatske.

Xe

Meni stvarno nije jasno ko je glasao za one babuske i zasto, sem ako nije u pitanju zajebancija. Zamislite da vodate babe po diskotekama sirom Evrope  :crazy:
Ustvari, ovo glasanje za babuske podsetilo me je na ono glasanje za Nikolu S. kandidata za predsednika  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

rafa

pa jeste zajebancija, svi su glasali ili sto su im  :pleasantry:simpaticne :pleasantry:, ili iz fore - ono kao bas su cool babuske.  :hm:

PRavo da vam kazem, meni je svejedno drugo ili trece mesto, kad vec nije prvo.  :lol:

Od mene, svaka mu cast za ovo sto je postigao, ne znam kako neko moze da bude nezadovoljan. :innocent:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

I mislim da definitivno nesto treba promeniti u sistemu glasanja. Samo ne znam sta.  :think:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Praslin

Ijao, devojke, ulepšale ste i jutro  :clap: :clap:
Dakle, otkinuh se od smeha  :lol:  Xe, statusi su  :lol: :lol:
Bila sam sinoć u komšiluku, na kolektivnom gledanju omiljenog nam takmičenja, bilo je vrlo veselo  :clap:

Xe, Maro - ja planirala vas za večeras  :-[

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Praslin

Kapiram da su deca glasala (ili gnjavila roditelje da glasaju) za babuške. Svi klinci su oduševljeni babuškama.  :girl_haha:

Moram da primetim da je ovogodišnje takmičenje bilo znatno jače od prošlogodišnjeg i da uopšte u poslednjih nekoliko godina postaje sve jače. Sada se i ove velike zemlje trude i nije im svejedno koga će da šalju, i sve u svemu, mislim da je evrovizija na dobrom putu da povrati stari sjaj.
Sistem glasanja jeste blesav, ali je veliko pitanje da li tu nešto može da se učini. Ipak, bitno je da se sve te pesme pojave, da svi ti ljudi budu viđeni, pa će put do publike posle mnogo lakše naći.
Na primer, Italija je loše prošla, ali ona cica je sjajna i ima već tri albuma, ali nije mngoo izlazila iz okvira Italije i ovo joj je bila šansa da malo bude viđena spolja i sigurna sam da je cilj postignu.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Deda

I ako je glasanje takvo kako jeste, pobedjuje najjaca pesma. Zasto npr Carobna i Nina nisu osvojili 2.-3.mesto.
Ipak smo dosta poena dobili i od drugih zemalja a Svedska je dobila jako puno 12-ca , vise nego onomad kad je Serifovicka bila prva