Main Menu

Evrovizija 2012 - Baku

Started by Blue, November 18, 2011, 07:48:03 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Gore od ovoga mislim da ne može, tako da ne brigaj.  :lol:

Blue

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Blue

a onda bi ga 2013.-e opet postavili za voditelja evrovizije u bgd :shout: pa bi jos vise prevazisao sam sebe  :lol:

Lani

AnaK

Mislim da bi pre te faze jednostavno pukao od naduvenosti. Bukvalno  ;D
Janko 23.7.2002.

Finalina

Vila

Nemoj da ode tamo, a oni mu kažu: doooođi sutra!
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

senka

:rofl:
a on uzvraća: ima nešto u tom što me nećeeeeeš
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Finalina

da li vi znate da ja nemam pojma i cemu vi :lol: , ali verujem vam na rec sasvim :lol: ... iako mi je i dalje ovde samo blue imaginarna, ali i sa tim se nekako snalazim ( blue :kiss1: , meni samo fali da te ikako jednom vidim ;) ) , evroviziju volim od malena ... eto sada sve znate :rofl:

Deda

A onda bi opet vodio sa Jovanom  :lol: ili ne  :think:
Posto je vec pobedio...moze da ih spreci samo 2012  :nokti2:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Blue

http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/5670/evrosong-zeljku-balkan-izlazi-na-crtu

"Groznica zahvatila balkanske učesnike ,,Evrosonga". Makedoniju će predstavljati Kaliopi, Hari Varešanović nastupa za BiH, a u Hrvatskoj se najveće šanse daju Jeleni Rozgi"

Blue

Quote from: Finalina on November 22, 2011, 01:11:21 PM
blue :kiss1: , meni samo fali da te ikako jednom vidim ;)

rekla si mi nedavno da ti ostavljam utisak blage konfuzije, pa je mozda ipak bolje da me ne vidis  :lol:

Finalina

groznica je nas odavno uhvatila :rofl:

Quote from: Blue on November 22, 2011, 10:00:19 PM
rekla si mi nedavno da ti ostavljam utisak blage konfuzije, pa je mozda ipak bolje da me ne vidis  :lol:
sto jes' jes' i da ne dubimo oko utiska zasto :lol: , ali rekoh i da mi fali da te vidim ;)

Vila

Quote from: Blue on November 22, 2011, 09:59:12 PM
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/5670/evrosong-zeljku-balkan-izlazi-na-crtu

"Groznica zahvatila balkanske učesnike ,,Evrosonga". Makedoniju će predstavljati Kaliopi, Hari Varešanović nastupa za BiH, a u Hrvatskoj se najveće šanse daju Jeleni Rozgi"

Clash of the titans :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina