Main Menu

Koliko ste laki na suzama?

Started by senka, December 22, 2011, 11:52:29 AM

Previous topic - Next topic

Vila

Mm je nekada bio baš tvrd na suzama, ne mogu ni da se setim koliko sam da puta videla sa suzama u očima, možda samo jednom ili dva puta, kada mu je nana (baka po ocu) umrla.
Posle infarkta se to promenilo, ta blizina smrti ga je protresla toliko da sada lakše dopusti emocijama da izađu na površinu. Desilo se i u ozbiljnijim situacijama da zaplače, a par puta i zbog potresnih situacija u filmovima i jednom zbog neke realne situacije o kojoj se pričalo u nekoj emisiji - to me baš iznenadilo, ali i obradovalo. Volim što je popustio tu branu, jer i gomilanje teških emocija proizvodi stres, koji utiče na zdravlje.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Deda

Moj Tata place za sta hoces, mnogo je emotivan.
Mm je plakao kad mu je umrlo kuce i kad gleda znate vec sta  :lol:
Ja pre plakala vise, pa sam se istrosila  :girl_sigh:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

:ph34r:

bubi

meni suze radosnice krenu kad vidim na tv da neko osvoji medalju,kad se neko raduje i prosto to ne mogu da kontrolisem.
vrlo sam laka na suze (nepravda,sirotinja,tuga,film,muzika).
a u trudnoci sam plakala i na sta treba i na sta ne treba.

Lani

Zumbulica

Quote from: Unabebili on December 22, 2011, 12:41:53 PM
Za ozbiljne stvari - nikad ( tj. nikad u trenutku kad se dogadja, imam post reakcije - traju godinama i ne preterujem kad to kazem)

Rasplacuu me tudje dobrote, tudja radost  :love32:, tudja patnja, nemoc i usamljenost starih ljudi.

Muske suze su mi vrlo teske, narocito suze moga oca.
Muza sam videla dva puta da je zasuzio za ovih 10 godina,  palo mi kao kamen na glavu.
Da potpisem ovo za ozbiljne stvari (ili post reakcije ili ih unapred odbolujem i ostane mi samo neka tuga).
Na teske stvari se zgrcim, zanemim i stegne me u grlu  :( a ako me licno pogadjaju otplacem u samoci.
Pogadjaju me sitnice i tugaljive stvari, tad mogu da placem bilo gde da se nalazim.
Od srece obavezno zasuzim, ziva nisam kako cu, zdravljeboze, da prezivim kad mi se deca budu udavala  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Lani

Jao i moja sveki je drama queen :hm:, ali ona nije od tih što plaču, više je od onih što hukću i pufću i montiraju mučeničke face.

rafa

I ja za ozbiljne stvari tesko placem, i to u samoci.

Mislim da sam ranije generalno vise plakala, sad ili mi je dusa postala kao djon, ili sam se vremenom istrosila, ne znam. I jedno i drugo mi je strasno.

Lako placem na svakodnevne stvari...filmove, istinite price, knjige itd....placem od ponosa kad cujem himnu, cak i na grcku (skoro mi se desilo na jednoj utakmici, kad su svi pevali u glas  :-[).

Mm ne place, osim na poneki film (koji po pravilu mora da bude ekranizovana istinita prica nekih socijalnih kategorija, nekih prica dna zivota...e na to obavezno placa). ALi samo liju suze, bez tona, pa ih sve sakriva i brise.
Pre neki dan je plakao na 'Biutiful' i nije mogao da dodje sebi, pa sam se ja diskreno sklonila.  :turpija:

Tatu sam videla samo da place za svojom majkom, davno, i nikad vise. I deku posle godinama koje ju je nadziveo kako za njom place. :(
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

I Grci imaju jedan divan glagol - dakrizo (od reci 'dakri' sto znaci suza).
Kad places ali kad se ne cuje, samo kad kaplju suze u tisini.  :girl_cray:

Jel imamo mi neki izraz za to?
:think:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Vila

Idi, bre, Rafo, ja samo što ne zaplakah na to što u grčkom ima baš reč za to plakanje u tišini :girl_cray:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

janavi

mislim da će dovoljno biti da kažem da sam se na naslov teme već rasplakala

trudim se da ne plačem u javnosti, ali i to se desilo par puta
Quote from: Unabebili on December 22, 2011, 12:41:53 PM
Rasplacuu me tudje dobrote, tudja radost  :love32:, tudja patnja, nemoc i usamljenost starih ljudi.
otprilike ovako
i još kad mi neko nedostaje, recimo, svaki dan

ne volim da me V vidi kad plačem, jer mi se prvo unosi u lice, pa počinje i ona da plače, valjda misli da je ona kriva... :'(
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

moma

Quote from: janavi on December 22, 2011, 04:23:16 PM

trudim se da ne plačem u javnosti, ali i to se desilo par putaotprilike ovako

ne volim da me V vidi kad plačem, jer mi se prvo unosi u lice, pa počinje i ona da plače, valjda misli da je ona kriva... :'(
:bighug:

vrlo slicno :'(

Summer

Vrlo lako pustim suzu, mnogo cesce i mnogo lakse nego sto bih volela.

Placem kad sam tuzna, kad se iznerviram, nekad zbog pomesanih osecanja nemoci i besa, pogotovo kad sam umorna ili u PMS-u. Imam i svoje tuge, koje me povremeno stignu, naidju dani kad bih samo plakala, jer mi nedostaje mama, jer me potrese necija nevolja i slicno.

Desavalo mi se i da javno zaplacem i ne mogu da se smirim, par puta sam se potresla pred drugima, jecala, bez prestanka  :-[

Od kad imam decu zaplacem cesce i zbog nekog filma, knjige, kad vidim neko unesreceno dete i sl. Zaplacem kad neko od vas napise nesto tuzno na forumu, Juce sam saznala da je umro jedan decak iz Trebinja, 11 godina, borio se sa limfomom, uradjena transplatacija. Nisam mogla da se suzdrzim, suze su mi kapale na tastaturu na poslu. :'(

Slaba sam na suze svog tate, uh. I par puta sam videla MM-a da je zaplakao, u nekim bas teskim situacijama, srce mi se lomilo. A od radosti je plakao kad sam se poradjala, kad je ugledao decu  :love32:

I cenim da cu biti prava tetka   :rofl: Vec sad ne mogu da se suzdrzim, placem na svadbama, placem kad Djokovic osvoji neki turnir  :rofl:

I pored svega ovog sto napisah, inace sam vrlo vesela osoba po prirodi  :lol:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Deda

Quote from: janavi on December 22, 2011, 04:23:16 PM

trudim se da ne plačem u javnosti, ali i to se desilo par putaotprilike ovako

idi bre  :'(
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006