Main Menu

Tenis 2012

Started by Lani, January 15, 2012, 08:48:47 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ima, ima...  :)

Men's Singles
Gold Medal 750
Silver Medal 450
Bronze Medal 340
Loser 3rd/4th 270
Quarterfinals 135
Round of 16 70
Round of 32 35
1st round 5

Izvor: http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2011/05/Features/Olympics-2012-Rankings-Agreement.aspx

Dawn

Rafo, slatko se ismejah :crazy:

Xe

:tenis: :tenism: :shout:
Ko mu je kriv kad je lose odabrao
Mislim, resio da ide stopama Svirene Vilijams i da bira samo najvece turnire, a ovi se nakupise poencica na manjim.
Eto mu ga sad Serbian open  :crazy:
Ali, da se razumemo, da je igrao kako treba, Federer bi sad plakao nad Mirkinim cuspajzom, umesto sto pije sampanjac iz pehara  :crycry:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

stacka

Zar nije Djokovicu par dana pre Serbian opena umro deda? Pod takvim okolnostima ne bih ni ja igrala da sam bila na njegovom mestu.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Činjenica je da je Novak igrao bledunjavo u petak ali i ovog je servis baš hteo, jako malo je grešio a Novak nije uspeo te greške da preokrene u svoju korist. Juče protiv Mareja F. je na momente imao mnogo veće i duže padove u igri, da je tako igrao u polufinalu... bio bi možda drugačiji ishod.
A posle Olimpijade kreće hard court season gde Novak ima silu poena opet da brani. :hm:

Lani

Quote from: stacka on July 09, 2012, 11:44:55 AM
Zar nije Djokovicu par dana pre Serbian opena umro deda? Pod takvim okolnostima ne bih ni ja igrala da sam bila na njegovom mestu.

Mislim da je on svakako planirao da preskoči Serbia Open ove godine, i bez toga.

Xe

Serbian open mu uopste nije bio u planu, kao ni oni turniri izmedju Rolan Garosa i Vimbldona. Kvins, recimo :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

"Završen je Vimbldon, pa da rekapituliramo
događaje koji će ući u istoriju tenisa.
Serena Vilijams osvojila je svoj peti
Vimbldon i izjednačila se sa Venus pa je
posebno radosna jer je više neće zezati kod
kuće, dok je otac Vilijamsovih naručio novi
dijamantski prsten za svoju novu devojku.
Federer je osvojio muški singl po sedmi put i
postao prvi teniser koji ima bliznakinje
mlađe od 5 godina i ženu koja se zove
Miroslava kojem je to pošlo za rukom.
Za kraj, ponovo se potvrdilo nepisano
pravilo da teniser koji ispadne u polufinalu
nikada nije osvojio titulu na istom turniru."
Old enough to know better, but too young to care.

rafa

by Aca informacija  :rofl: :rofl:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Finalina

pozo  :rofl:

Quote from: Xe on July 08, 2012, 08:46:09 PM
Da ne mislite da ga nesto mrzim, isto isticajcko misljenje imam o Sumaheru. Ali, pod konac!
aaa  :rofl1:  ... savrseno poredjenje!

Quote from: Dawn on July 06, 2012, 10:37:06 PM
:ch:
tako je kako je  :innocent:

senka

lude ste skorz  :lol:
ovaj federer budi najgore u meni i u njegovim mečevima isključivo navijam da ON izgubi nebitno ko je protivnik
i ponavljam se, nijedan Novakov poraz ne pada mi teško kao od Mirkinog muža  :crazy: al brisaće ona njemu suze 'aljinčetom ponovo  :lol:
ma mogu ga zvati najboljim teniserom svih vremena svih vasiona, on čovek nikad nije bio
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Dawn

Ne verujem šta čitam...

Mirka

Ko je pominjao Mirku?  :girl_witch:
:lol: :lol:
a jes' antipatična, al' kad malo bolje pogledaš za koga se udala kako i da ne bude  :girl_haha:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Finalina

ja uopste ne kapiram zasto je ljudima antipatican rf ... meni ne smeta kakav je, a ni ne padam u nesvest, ali svidja mi se da za njega navijam, nekako je bas dobar sto se tice tenisa... baaas je dobar

Dawn

Quote from: Finalina on July 10, 2012, 01:17:07 PM
ja uopste ne kapiram zasto je ljudima antipatican rf ... meni ne smeta kakav je, a ni ne padam u nesvest, ali svidja mi se da za njega navijam, nekako je bas dobar sto se tice tenisa... baaas je dobar

Zato što se ne busa u grudi, ne simulira snošaj kad pobedi... hladan švapski profesionalac. Fuj.