Main Menu

Afera: Bus plus

Started by AnaK, January 31, 2012, 03:33:39 PM

Previous topic - Next topic

Lani

E pa baš ovo, možeš ti da filtriraš ali će ona posle da nafiluje svojim dodacima, što mu onda možda dođe i još gore.  :crazy:

kalimero

Quote from: Summer on November 05, 2014, 09:17:05 PM
Elem, na temu busplusa. Danas slucajno otkrih da se mogu kucati 2 karte sa nepers. Kartice, bez odabira grupne karte, samo sa pauzom izmedju kucanja.

Ja vec rekoh da moze, tj da je moglo u pocetku.....ocigledno moze i dalje   :clap:
pa, stvarno bi bilo nefer da dodje stranac, tj dvoje njih i da za 2 pisljive karte u prevozu moraju da plate i 2x karticu i 2x dopunu  :fool:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

senka

Pa ne moraju ima opcija za grupnu kartu.
Meni nikad nije otkucalo duplo, to moze valjda samo kod ovih milionera  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

senka

Jbg ja kartu proveravam k'o ringlu, po par puta  :lol:
Mozda su ukljucili i tu opciju, vise im se isplati :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

MissL

Ja im najradije vise nikad ne bih platila ni jednu kartu i zdusno podrzavam sve neplatise.

Placam prevoz godinama, da bih sad stajala na stanici k'o devedesetih, cekajuci peti autobus da u njega uspem da udjem da visim na vratima
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

moje danasnje isksutvo na temu
skola je na pretposlednjoj stanici, ja sam pri ulasku u bus u centru zemuna otkucala kartu, vozila se, sisla kod skole, pokupila dete i sacekala bus za nazad. Dosao je isti bus, jelte samo je okrenuo na pocetnoj stanici.
Ja sam prislonila kartu da otkucam i dobila poruku da je karta vec ocitana, jasno stavila sam kartu u dzep da bi me nekoliko stanica kasnije kontrolorka maltretirala jer po njenom karta nije ocitana
jasno je da sam je oduvala ali eto iskustva sa ocitavanjem karata vise puta u istom busu

Glitter

jutros u busu, pokusavam da otkucam kartu (plasticna sa rokom trajanja 3 godine) i javlja mi da nemam dovoljno kredita, a pritom na ekranu stoji da imam 243 dinara. kartica dopunjena pre nekoliko dana sa 900 dinara i uspesno trosne do jutros.
Kada sam se vraclaa iz skole nije me mrzelo da fotkam posto se situacija ponovila

Jel ima neka fora za koju ne znam ili je ovo poput moje cuvene hallo kartice kada se kredit zaglavio na 20 dinara i nije skidao uopste, razgovarala sam mesecima sa tih 20 dinara :lol:

disco2000

Nemam pojma :think: Zanima me lak :lol: Koji je? :love32:

Glitter

:rofl: mocvarni stylonomics by essie

disco2000

bubi

nesto sam cula jutros pricu da od nove godine vise nece postojati te kartice za dopunu.
nego ili markica ili karta od 90 din koja vazi tri sata.
tako rece kontrolorka

Margarita

ma ja da sam neka drzava, ukinula bih i narod

bubi

jutros se zezaju na radiju da je gradonacelinik rekao da je stanje u javnom prevozu takvo zato sto su karte jeftine i dostupne svima.
javni prevoz samo za privilegovane

Glitter

stvarno su vise :crazy: taman sam se navikla na ovo cudo
Quote from: bubi on December 16, 2014, 02:07:20 PM
jutros se zezaju na radiju da je gradonacelinik rekao da je stanje u javnom prevozu takvo zato sto su karte jeftine i dostupne svima.
javni prevoz samo za privilegovane
a tek ovo je :crazy: ja ujutru odvedem dete, vratim se kuci, vratim se po dete, dovdem ga kuci  i to me kosta tricavih 300 dinara, 20 dana u mesecu je 6000...privilegovani my ass

bubi

a da bice i skala za penzionere
do 20.000 din. penzije 400 din.
za ove preko 600 din. mesecno...