Main Menu

Afera: Bus plus

Started by AnaK, January 31, 2012, 03:33:39 PM

Previous topic - Next topic

martina

Quote from: AnaK on March 09, 2012, 05:56:02 PM
Obratila sam sad pažnju, stvarno ima grupna karta kod vozača :lol:

A martinin komentar treba na neku diskusiju na njihovom sajtu, ako to postoji :lol: Možda nije za školu, ali neki tromesečni kurs, opušteno  :rofl:
\\

haha
pa sta ja znam, kako god, al imam utisak da bolje da vam ih ne drze ovi iz trafika, sto prodaju karte :crycry:

mislim, uveli nesto toliko drugacije, i ostavili jadnim trafikantima da ljudima prepricavaju pravila. :sissyfight:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

A pazi ovu blajhlanu kozu kako se kliberi sve vreme.  :wall: Joooj živote.  :crazy: :sissyfight:
Hapsi bagru milicijo.

Unabebili

a neeeeeeeee....ne hapsiti....500 sati "dobrovoljnog" pranja autobusa, uz nadzor....celo leto  ;D....sa se blajhanom kozom na celu

na pamet im vise ne bi palo  >:(
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Praslin

Još bolje - određen broj sati struganja žvakica sa trotoara u Knez Mihajlovoj.
To mora da se radi na kolenima, spahtlicom, da ga svi drugari vide kakav je baja  ;)
>:(

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Lani

Ma nema od toga ništa dok se država sistemski ne obračuna sa huliganima i ostalom bagrom.
Sećate se ona dva još svetlija primera iz klipa Kosovo za patike?  :crazy: Pisalo se par dana o njima, navodno podignuta optužnica, i posle par nedelja nijedna reč više. Šta su one imale od svega? Malo javne blamaže (što je u njihovim blanšom sprženim mozgovima jednako publicitetu verovatno) i to je sve. Sumnjam da su u međuvremenu postale uzorne građanke.  :hm:

cici

Tacno tako, oni su sad prave baje u drustvu :hm:

Unabebili

Mozda malo tate i mame po dzpu, pa nek se cesu
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

stacka

Strasno, kreteni, svi od reda.
Navodno se predao policiji.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

janavi

kreteni

po mom mišljenju ovi svi su krivi jednako
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

MissL

Meni je zasad najjaci utisak sto je znao i da je kamera tu, a ipak ga je skinuo :blink: Sta reci
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

gasha

:hm:, i verujem da njihove mame misle da su divna deca
slucajno su polupali , nisu hteli

missL, namerno su to uradili, tipa ne moze mi niko nista  :hm:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

monochrome

AnaK

Možda ipak škola za GSP, u pravu je martina :lol:

QuoteBUS PLUS KODOVI!!!
Spisak svih stanica sa kodovima!

Ako na mobilnom telefonu ukucate *011*šifra_stanice# dobićete informacije o tome koliko stanica vam je prevoz udaljen od stanice na kojoj ste vi. Npr. ako ste kod Vuka i čekate prevoz ka centru ukucate *011*86# informacija koju sam dobio izgleda ovako:
6 - 1
7 - 1, 2
5 - 1, 10
14 - 17
Prva kolona je broj linije nakon strelice je informacija koliko je stanica prevoz udaljen. Šifra za suprotan smer na istoj stanici (npr. kod Vuka) je naravno druga.
Kada skinete fajl, u prvoj koloni pre imena stanice vam je kod, a u drugoj koloni vam je daljina izmedju dve stanice, pa vi računajte koliko mu treba da dodje.

http://www.mediafire.com/?5ipi70x49gafdu3
Janko 23.7.2002.

cici

Ja danas probala dva puta, kod Fransa je bilo tacno a kod Piramide bi i sama nasumicno pogodila :lol:  nego moraju da unesu i kod za tramvaj koji je u kvaru ili ide u garazu :rofl: