Main Menu

Afera: Bus plus

Started by AnaK, January 31, 2012, 03:33:39 PM

Previous topic - Next topic

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

ja svaki put ka pomislim da ne mogu da iznenade sruci se kofa govana na glavu :crazy:

AnaK

Nemam pojma, mene je ovo iznerviralo prvi put. Sad nije.
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja nisam ni znala za prvi put, ali pricam generalno i o ovome i o ostalim vestima ovih dana/nedelja/godini

MissL

Mene sad najvise nervira jos veci  haos u najavi.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

I na ostalo oguglavam, mahom. Analogija sa čišćenjem i kupovinom usisivača. Kad sve očekuješ, malo te toga zatekne. Navikne se čovek na sve.
Janko 23.7.2002.

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

AnaK

Taj prvi deo im neću oprostiti. Ionako je gužva neopevana u tim busevima u 'špicu'  :crycry:
Janko 23.7.2002.

disco2000

"Smanjenje broja vozila gradskog prevoza neće važiti u saobraćajnim "špicevima"..." :think: mada je njima tesko verovati

AnaK

Ja ne verujem u to da će angažovati vozače, izvesti vozila na ulice na par sati pa ih vratiti.
Janko 23.7.2002.

kalimero

i sta mu to dodje spic u beogradu????? Pa ceo dan je maltene spic, kad mu radna vremena idu od 6 do 9, a zavrsavaju se od 13 do 18 ...... A tek druga smena......a skole......ma, ajde, bezobrazluk!
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Mirka

Uuuu, ovo je baš, baš bezobrazno
Evo vam packa kad nećete da plaćate
Bahato do besvesti
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Praslin

Quote from: AnaK on August 31, 2014, 09:19:26 AM
Ja ne verujem u to da će angažovati vozače, izvesti vozila na ulice na par sati pa ih vratiti.

Ne verujem ni ja.
Takođe, ako ne budu smanjivali u "špicu" (a što reče Kali, kad pa u BG nije špic), onda će u ostalim vremenskim intervalima morati da smanje mnogo više od 10%. Sve u svemu - loše.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

cici

Al su 'animirali' narod svaka im cast :hm: stoka.