Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

ako vec ima dovoljno drustva ne bih vodila nikoga ko nece da ide  ;) 

mozda ja nisam reper jer ja ne volim da idem na koncerte i ovo je prava retkost, a mislim da ce biti super i idem sa M koja je odusevljena sto moze da vidi koncert RB...mm je ljubitelj, ali ja nisam kombinovala njegove zelje i ne znam da li ce da ide...meni ce biti lakse ako krene jer onda ima ko da nosi M na ramenima :lol: ... sa njom jos polemisem da li cemo u prve redove ili na tribine... jasno vam je ko sta zeli  :girl_haha:

Vila

Lani, pa ne mora da ide ako ide više devojaka, mm se odmah odjavio :girl_haha:
Kad ideš da vidiš za karte, da idemo zajedno?
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Mislila sam početkom nedelje a ne verujem da ću stići pre srede, imam gužvu s poslom do srede ujutru.
Moram još da se uskladim sa jednom drugaricom vezano za to koje karte ćemo da kupimo a i sa cici.

Da... koje karte vi ostali na kraju kupujete?

Finalina

ja ne znam, rado bih uzela mesta na tribini, ali mislim da ce dete da presudi pa cemo mi neki odavde da se vidimo pored bine  :girl_haha:

Vila

Ajd onda javi kad budeš znala, da zajedno uzimamo.
Ne znam, ja sa mislila obične, one od 4000.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

stacka

Ivan se isto femka :hm: :baba: kao, vidi sa Disco gde ide ona pa idite zajedno... al' ja bih one najjeftinije, stvarno nemam zelja ni ambicija da stojim u prvom redu :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

Vila

ionako su i ove najjeftinije karte skuplje od bilo kojih koje sam kupila u poslednjih par godina.
Livada je livada, idem da čujem Robija, 4000 mu je dosta :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

anelore

Ja muza ne vodim, a ni decu, iako bi oni verovatno voleli da idu. Uzimam karte za Parter A, 4990.

cici

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

A jbg blizi ili dalji isto mi je, necu videti nista kako god okrenes :lol:

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.