Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

janavi

pa nemam pojma, neke vesti na rss, ne interesuje me prosto, pa nisam ni tražila :-[
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Blue

bilo bi logicno da postoji i neki portal koji objedinjuje sva dogadjanja u gradu  :turpija:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

janavi

koliko god logično bilo, neko mora i da plati da se tako nešto napravi :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Npr grad koji silno želi da poboljša turističku ponudu, i poboljša kvalitet života svojih stanovnika.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Kod nas postoji takav sajt/portal  :turpija:

Mada, nasu kulturnu ponudu je neuporedivo lakse ispratiti  :hm:

Ajte zene, ne dram'te

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Jaoooo, diiiivno  :girl_in_love: Jedva čekam. Ovu izložbu su pre par godina najavljivali, pa otkazali. Diiiiiivno  :clap:
Janko 23.7.2002.

Margarita

disco2000

Da li je Lazar mali za to? :think: Imam utisak da bi trazio da kupimo ili jos gore, da mu napravim od nase skromne kolekcije lego kockica :nokti2: :lol:

limun

AnaK

Nije mali, bre, marty :) Ne sumnjam da ćeš uspeti da mu sve lepo objasniš šta može šta ne :)
Janko 23.7.2002.

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.