Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

kalimero

:lol: ali ti uvek i najcesce imas gomilu takvih info :lol: :kiss1:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Margarita

disco2000

Jao, predgrupa su neki iz onih vasih pevackih emisija :crycry: sad cu da nadjem

disco2000

...ne znam gde sam to procitala :lol: kao, cuo ih je njegov menadzment i pozvao...

Ovo je sa Blicovog sajta.
Koncert Robija Vilijamsa počinje u 21:30, a kako najavljuje pevačev menadžement planirana je set lista sa ovogodišnje turneje u prosečnom trajanju od preko 100 minuta apsolutnog audio-vizuelnog spektakla, sa čak 20 članova Robijevog pratećeg benda na sceni!

Mnogo muzičara na sceni pojaviće se već od 20 časova tokom pravog zagrevanja za Robijev koncert, a umesto klasične predgrupe, najveće uzbuđenje pred Exit Avanturu doneće istoimeni segment uživo! Jedan od najtražnijih cover bendova u regionu Perpetum Mobile, koji su već zagrevali zvezde kao što su SiLo Green i Jamiroquai, izvodiće najveće hitove ovogodišnjih izvođača Exit i Sea Dance festivala, kao što su Faithless, Emeli Sande, The Prodigy, Manu Chao, John Newman, Capital Cities, Milky Chance, Clean Bandit i drugi.

Specijalni gosti Exit Avantura Live, muzičkog zagrevanja za Robijev koncert na Ušću, biće i naša ovogodišnja predstavnica na Evroviziji Bojana Stamenov, te finalisti regionalnog X Factora! Za sam kraj Exit Avantura Live segmenta čuva se specijalno iznenađenje, kratki nastup jedne svetske muzičke senzacije, koja će izvesti obradu jednog od najvećih hitova ovogodišnjih hedlajnera Sea Dance festivala!

:crycry: a ja u prvom redu :lol:

Baj d vej, prava je to prilika da cujem nasu pesmu sa Evrovizije :hm: jos je nisam cula, nece valjda...

AnaK

Znači, koncert neće pre 22h .
Ima li u nekim radio-emisijama dobijanja karata :lol:
A pošto mi otpao trošak za Grčku, ako bude karata, mogla bih da vam se pridružim, taman mi je plata 15. KOje ste karte beše uzimale?
Janko 23.7.2002.

disco2000

Ima, garant, sam kad i gde... :think:

Madona je pocela sa zakasnjenjem od tacno 60 minuta.

Lani

AnaK  :clap: razne karte... ali većina nas je u Parteru A.

AnaK

Janko 23.7.2002.

stacka

Hmm, pa to bi onda znacilo da bih moooooozda i mogla da se otkotrljam kuci, presvucem i krenem ka Uscu :nokti2:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

http://www.blic.rs/Zabava/Exit-2015/567245/Svi-hitovi-na-jednom-mestu-Evo-sta-ce-Robi-pevati-na-Uscu

SET LISTA:
Let Me Entertain You
Rock DJ
Monsoon
Come Undone / I Still Haven't Found What I'm Looking For
Royals / Bodies
The Road to Mandalay
Minnie the Moocher
Swing Supreme
Ignition
Shout
Twinkle, Twinkle, Little Star
Motherfucker
Better Man
We Will Rock You / I Love Rock 'n' Roll
No Regrets / Freedom 90
(George Michael cover)
Strong
Candy
Feel
Millennium
Whole Lotta Love / Kids
BIS
Bohemian Rhapsody
(Queen cover)
She's the One
Angels

stacka

Khm, 'ocemo li se dogovarati nesto preciznije za sredu ili jok? :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Stačka, tvoja karta je kod mene, a ti vidi kako ćeš na onoj poljani da me nađeš.  :rofl:
Vilo, i ti.  :lol:

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani