Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

stacka

Pravo s posla, ove nedelje kuci ne idem osim na spavanje :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Drugarice koje idete na Robija  ;D, stačka, cici i ja smo se danas na kafi dogovarale da se nađemo oko sedam - pola osam, tamo na onoj raskrsnici gde je nekad bila Kineska ambasada. Mislite da je to OK/rano/kasno...?
Ako hoćete da budemo zajedno, svakako treba da se nađemo pre koncerta jer ne verujem da ćemo se u onoj gužvi baš lako naći kasnije.

Finalina

da prijavim da ja ne idem na koncert  ;D  ... tata i ćerka su spremni za celodnevnovečernji hepenig   :lol:

kupljene su karte za fun pit, ipak  .... ona je toliko htela da bude uz binu da nisam imala sanse da ostanem(o) na tribinama ...

kupljena je i farba za lice, obojice se u crno belo, priprema se kao da ona ima koncert  :girl_haha:

i da ugodjaj bude jos malko potpuniji ovo je slika od veceras
... proba svetla i efekata, a ona na bini na kojoj peva robbie... pa da l' da zamišljam šta će da sanja  :girl_haha:

prevodilica

samo da primetim da je fina konačno našla kabel, :lol: :rofl: i neka je, ovo dete joj je preslatko :love32:

cici

Jao Fina, pa ja joj skroz zavidim, kakavo dozivljaj za M. :love32:

Lani

Fina  :love32:
Prolazili smo baš sinoć tuda, isprobavaju sve u šesnaest.
Samo da nas posluži vreme.  :nokti2:

cici

AnaK

Vreme će biti divno  :girl_in_love:

http://www.weather.com/weather/tenday/l/SRXX0005:1:SR

Ja ću s koleginicom na koncert u šumicu preko puta, ipak  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

stacka

Mora da nas posluzi, ja krecem uskoro i kisobran ne nosim :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Kišobran bi ti verovatno oduzeli na ulazu enivej.  :lol:

Dawn

Mi ćemo verovatno oko 9 da uđemo sa nadom da početak neće mnogo da kasni :crazy:

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Dawn.  :clap:
I vi u 9? Ja pojma nemam kad mi da se nalazimo, sad se dopisujem sa jednom drugaricom koja isto ide, ona je isto mislila ne pre 9.  :think:

edit: Malopre me FB podsetio da imam danas jedan event. Da ne zaboravim.  :lol:

cici

Lani

Pa meni se čini da jeste a evo od dve osobe već čujem da će u to vreme pa ne znam šta vi ostali mislite.
Disco, kad ćeš ti tamo?