Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

Lani

emge

Dawn

Vi brinete kako ćete kući :crazy:

Mi smo na Depeche usli sigurno sat i po ranije i nasli smo odlicna mesta.
Sad ja ne bih smela baš toliko da stojim, vodim malo dete pa cemo biti pozadi gde je manja guzva :)

Vila

Ja ću se čuti sa Lani, pa ćemo se negde naći. ja ne bih dolazila pre 8, mislim da nema smisla, gde da se smorimo od stajanja pre nego što Robbie dođe :girl_haha:
Sredila sam ovde na poslu da se parkiram na firminom parkingu večeras, tako da mogu mirno da ostavim auto.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Dacko

stacka

Pa, cekaj, jel onda pola 8 ili 8, zavisi mi odlazak kuci od toga :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

Mene sad nervira ova kisa nisam planirala da se oblacim mnogo :lol:

cici

Je l moze sad konacno fajnal dogovor gde se nalazimo i kad :D i nemoj da mi je neka kasnila da propustim 2cellos :D nego bice zatvoren Brankov.

Lani

Sad sam vam poslala sms da pitam hoćete u pola osam.
Ja sam isto planirala da dođem polugola, sad uopšte ne znam kako ću.  :sissyfight:

cici

stacka

Koja kisa???? :crycry:
Nije valjda da prognoziraju kisu, ja sam samo u majici kratkih rukava i ponela sam dzemperic sa sobom. :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

Bice ti toplo od mase i skakanja :D

Ja sad uopste ne znam kako da dodjem :wall:

Lani

Ja sam htea košulju sa nekim minijaturnim rukavima ali moraću mislim nešto preko. Kako je uopšte napolju, ja nisam danas nosa promolila.

stacka

Cici, odakle ti info da ce biti zatvoren Brankov most, ja sad gledam, menjace se trase nekih buseva ali most ce funkcionisati normalno. :think:

EDIT: http://www.danas.rs/danasrs/ukratko/izmena_saobracaja_zbog_koncerta_robija_vilijamsa.83.html?news_id=94528
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici