Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

Lani

AnaK

E samo da kažem, ne drže oni, to vam odgovara omladina iz neke preduzetničke priče o mladima, a tu radionicu samo promovišu. Ja tako shvatih, mada nije opravdanje, stvarno.
Janko 23.7.2002.

disco2000

I ja tako mislim, ali mi je i dalje smešno :lol:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

AnaK

I ovo mi je super  :love32:

Poštovaani roditelji,
Pozivamo naše male drugare, članove Dečjeg kluba Narodnog muzeja, na još jedno druženje, pod nazivom "U susret Uskrsu". Ovog puta pričaćemo o Uskrsu i događajima koji su prethodili Hristovom vaskrsenju, u toku Strasne sedmice, a nakon toga pravićemo veliko uskršnje jaje kombinovanom tehnikom dekupaža i paper mašea. kada se osuši, jaje će biti kao pinjata koju ćemo napuniti slatkišima, polomiti a slatkiše pojesti. Možete da ponesete karotnsku rolnu koja preostane od folije i poneku lepu ukrasnu salvetu.

Radionice se održavaju 2.04-og i 9.04-og, malo kasnije od našeg uobičajenog termina, u 13 h, u Muzeju Vuka i Dositeja, jevremova 21. Nema posebnog ograničenja što se tiče uzrasta.
Prijave na tel.: 060/807-50-19, ili putem mejla: i.jankovic@narodni muzej.rs

S poštovanjem,
mr Ivana Janković
muzejski savetnik na Odeljenju za rad sa publikom i odnose sa javnošću Narodnog muzeja u Beogradu
Janko 23.7.2002.

disco2000

emge

disco2000

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Disco, sad čitam o njoj... ja bih joj odgovorila da odustajem i napisala zbog čega - na ovaj način će izgubiti još dosta ljudi, a možda ako stvarno oće tim da se bavi (mozda je dobra da motiviše klince, možda postiže rezultate) čini mi se da je ok da joj neko skrene pažnju čime bi prvo trebala da se pozabavi...

Mirka

Šta sam ja pogrešno pročitala?
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

disco2000

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Lani

Stvarno mrak. Pohvalila se i da piše poeziju i prozu.  :girl_haha:
Vidim takođe da piše da organizuje i pripremne radionice... za šta? Za prijemne? I hope not.  :crazy:

disco2000