Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Daj nemoguće da je viša od mene. :blink:
Na fotkama brat bratu ne izgleda viša od metar i po. :girl_haha:
A činjenica je da ima ono nešto... sviđala se ona nama ili ne, ne može se poreći da nije bila markantna.

Glitter

AnaK

Pa baš to :) Prosto, ona je starija od većine naših baka, ili im je bar ispisnica. I bila je lepotica u 40-im godinama prošlog veka, a naših godina u 50-im. A napredovala i kozmetička industrija, i moda se 100 puta promenila. Ja ću gledati da odem na izložbu  :-[
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Pa dobro, predebela. Ona ima na ovoj slici 47 godina.

Edit: Dakle, naših godina u 60-im :)

A, realno, da imam na raspolaganju četu kuvara, nisam sigurna da bih bila šlang, i ovako se jedva držim  :crycry:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

ja da imam cetu kuvara , ja bi bila fit. Mene mrzi da spremam za sebe  :girl_cray:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Ja ne bih. Zamišljam ručak sa 10 omiljenih jela, pa samo po 2 zalogaja od svega  :crycry: :nokti2: :lol:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja mislim da bih bila vitkija da imam kuvara. :think:
Ganjala bih ga da mi pravi neka fensi low-carb jela, puno ribe, grilovanog povrća i takvih stvarčica koje inače volim ali me mrzi da pravim ili nemam društvo s kim bih ih jela i sl.

Xe

JA sam od nekog komsije moje sveki dobila kompliment da izgledam kao Jovanka Broz  :crycry:
Nije zbog pundje, jer je ne nosim, garant je zbog svega ostalog  :crycry:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

disco2000

Quote from: Lani on July 02, 2011, 11:15:03 AM
Ganjala bih ga da mi pravi neka fensi low-carb jela, puno ribe, grilovanog povrća i takvih stvarčica koje inače volim ali me mrzi da pravim ili nemam društvo s kim bih ih jela i sl.
Naravno, i ja bih, ali gore navedeno nikako ne zvuci kao uobicajena kuhinja tokom '60tih i '70tih na ovim prostorima :lol:

anelore

Quote from: Lani on July 02, 2011, 11:15:03 AM
Ovako.

Kafica

Jao Xe :rofl:  :kiss1:

I meni je Jovanka lepa, a mora se uzeti i u obzir da su tih godina na ovim prostorima bile u modi žene njenog gabarita, markantne, kako rekoste :) Ili takve (generaciji naših baka i deka) ili poput Brigitte Bardot (generaciji naših roditelja). Mršavice nisu toliko bile na ceni kao danas :)
A i sam komšija je otprilike odgovarao prvom delu svog opisa - visok, okat, krakat :girl_haha:

Moj gabarit uopšte ne zavisi od toga ko kuva, već od mojih naopakih navika :crycry:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Nanny Ogg

I meni je Jovanka bas lepa zena. Nestandardne lepote, ali lepa.

A na izlozbu bih 100% otisla, samo da je blize  :girl_cray:

I da ne zumrim  :lol: ja bih, da imam kuvara, imala 200 kila..Zamislite svaki dan cokoladni sufle..pa sladoledi..pa torte...  :balavi:

Ajte zene, ne dram'te

Xe

Da  imam kuvara, bila bih kao grancica. Uz kuvara ide posluga, a ne volim da mi neko stoji nad glavom dok jedem. Bilo bi me blam i da sipam vise od jednom, a slatkise bih iz istig razloga samo probala.
Situacija bi se drasticno promenila ako bi posluga bila na mojoj strani, pa mi u sobu donosila sladoled, ribice i kikiriki  :crycry:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter