Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Quote from: Lani on August 30, 2011, 08:34:53 PM
A ja naivna, pomislila pre čitanja vesti, da će ulaz biti slobodan.
Kao ono, napolju su i tako to.  :lol:

Isto, isto  :'(
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: Lani on August 30, 2011, 08:34:53 PM
A ja naivna, pomislila pre čitanja vesti, da će ulaz biti slobodan.
Kao ono, napolju su i tako to.  :lol:
kakav danas neiskustvu  :lol:

Vila

Do juče su se videli, sad su ograđeni visokom ogradom....
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

anelore

Na ovo obavezno idemo.
E sad, sto se cena ulaznica tice - osim sto je besmislena ova razlika od 50 dinara izmedju ulaznice za odrasle i ulaznice za dete - ja ne mislim da je previsoka, ozbiljno.

AnaK

Nemam pojma, meni nešto to 'na otvorenom' zvuči neozbiljno, nadam se da grešim :) Čini mi se da oni dinosaurusi Argentine nisu bili mnogo skuplji, a nekako su mi bar u startu zvučali 'moćnije'.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: AnaK on August 30, 2011, 10:44:18 PM
Nemam pojma, meni nešto to 'na otvorenom' zvuči neozbiljno, nadam se da grešim :) Čini mi se da oni dinosaurusi Argentine nisu bili mnogo skuplji, a nekako su mi bar u startu zvučali 'moćnije'.
bila je potpuno ista cena karte  :) ali pre ravno 2 godine.
Mi cemo svakako ici, on voli i voli izlozbe bilo koje vrste a jos dinosaurusi (prosto ne mogu da verujem da ljubav i entuzijazam nisu isvetrili sa godinicama)

Glitter

a i oni argentinci su prokisanjvali ako se dobro secam  :lol:

MissL

Ja jedino ne zalim pare za Setnju, to je stvarno bio spektakl. Sve drugo smo cini mi se mogli da preskocimo, kao sto cemo ovo sada pssst, pustimo  Otpisane, dovoljno su stari :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Upravo videh Stačkine slike. Povlačim primedbu za cenu karata, ogrešila sam se  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

stacka

Meni su utisci skroz pozitivni, dete je odusevljeno a to je u sustini najvaznije. Moram priznati da me je velicina nekih exponata zaista ostavila bez daha, mislim, jedno je kad procitas negde da je dinosaurus bio dugacak 30 m i kad to zaista i vidis. :girl_haha:
Na ulazu, kad se kupuju karte stoje i sokici koje, koliko sam pokapirala dobijaju klinci. Mislim da je tako, posto nisam stigla da proverim, ovaj moj je sam trazio cim je spazio :-[
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Stačka, slike su fantastične, mi idemo vjerovatno neki dan posle posla, danas nismo stigli.

AnaK

Počela je pozorišna sezona. Imate li nekih preporuka za predstave, ne moraju da budu mnogo nove, ja mnogo toga nisam gledala. Baš sam se neprijatno iznenadila kad sam videla da su karte za Glembajeve, u Ateljeu 212 - 2.000 dinara  :blink:
Janko 23.7.2002.

Glitter

bus karta, karta za pozoriste+ dva pica u ks = karta ateljea 212  :blink:

AnaK

Nisu sve po 2.000, toliko su Glembajevi (i još poneke  :crazy:). Ima i za 700-1.000 u zavisnosti od predstave. Ali ipak  :blink:
Janko 23.7.2002.

Glitter

ovde je premijera 500, sve gostujuce predstave su 400 dinara