Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Janko 23.7.2002.

Vila

Sjajno! Mm tako kupio karte za Kosu u Ateljeu, isti popust :)
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

A meni kontra, moja mi je aktivna, tvoja istekla :lol: Ali super je fora što ima i ulaznica  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Al' pazite kad se ispostavi da samo Atelje dere sa ovim cenama, pa ih daje sa popustom  :lol:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Quote from: AnaK on September 09, 2011, 02:52:36 PM
Počela je pozorišna sezona. Imate li nekih preporuka za predstave, ne moraju da budu mnogo nove, ja mnogo toga nisam gledala. Baš sam se neprijatno iznenadila kad sam videla da su karte za Glembajeve, u Ateljeu 212 - 2.000 dinara  :blink:

uh, ja imam gomilu da ti preporucim

ROĐENI U YU - JDP

ELING - BDP

POMORANDŽINA KORA = Atelje 212

PRODUCENTI - Pozoriste na Terazijama

ZAGONETNE VARIJACIJE
- Rasa Plaovic

Vrhunske, sve do jedne koju sam navela...ima jos, ali ovo ti za pocetak  :innocent:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Janko 23.7.2002.

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Finalina

na ovom mestu mogu da se kupe karte, ponekad uz odlicne popuste http://www.pozorista.com/

predlog : sve o mojoj majci (bdp) , rodjeni u yu (jdp), mletacki trgovac (jdp), predstava na maloj sceni ateljea gde je glavna licnost S.Frojd i ne mogu da joj se setim naziva, a mjuzikl kosa i nije neophodno gledati u ateljeu (po onoj ceni) ... seticu se se jos nekih koje su mi se bas dopale, ali ja zaboravim nazive :hm:

pitala sam skoro a drugoj temi zna li neko nekoga ko prodaje one kartice za kupovinu pozorisnih karata ( uglavnom bude po dva tri pozorista u grupi) ... tek da ponovim pitanje, radi odgovora :)

AnaK

Ma da, ali Klub LJP trenutno ima popust sa 2.000 na 1.700 za Glembajeve :burko:
Ja ne znam, obično me presretnu na Terazijama ili početku KnezM.
Janko 23.7.2002.

Finalina

Quote from: AnaK on September 10, 2011, 12:46:41 AM
Ma da, ali Klub LJP trenutno ima popust sa 2.000 na 1.700 za Glembajeve :burko:
Ja ne znam, obično me presretnu na Terazijama ili početku KnezM.
Za te jace predstave retko daju veci popust, posebno u prvoj-drugoj sezoni igranja.
Za ove kartice me jos niko nije presreo, a i ne setam tim krajem preko dana :)

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Imam ja telefon na prethodnoj kartici, to je Premijera. Sad je kuma kupila kartica za Pozorište na terazijama, Atelje i još nešto. Ja ću da kupim kad naletim na onu koja ima Pinokio.

Glitter

ja mogu da ti preporucim dundo maroje i put oko sveta ako/kad budu gostovali u bg
odlicne predstave.

Inace u ks pozoristu u jeku sezone gostuje bar jedno pozoriste sa strane nedeljno. To budu zaista sjajne predstave

Glitter