Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Možda ipak neće :lol: Sad sam mu ispričala, u sklopu maženja pred spavanje, pa me podsetio kako više ne voli zombije, otkako je gledao jednu epizodu Okružen mrtvima sa sestrom, pa počeo da spava s nama i rekao nam "Ja sam mali, ja ne treba da gledam takve stvari" :lol:  :love32:
Janko 23.7.2002.

Lani

AnaK

Mnogo je bio sladak tad  :love32: Mislim da je to jedini put, ikada, da se pozvao na to mali, da ga ne izbaci otac iz kreveta :lol:
Janko 23.7.2002.

Margarita

mora da je mnogo strasno bilo, kad je potegao takav argument :love32:  :lol:

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

cici

Mirka

Quote from: AnaK on October 13, 2012, 10:36:37 PM
Ići će mm sa decom, nadam se da ćete videti našminkanog Janka :lol:
Quote from: AnaK on October 13, 2012, 10:55:38 PM
Možda ipak neće :lol: Sad sam mu ispričala, u sklopu maženja pred spavanje, pa me podsetio kako više ne voli zombije, otkako je gledao jednu epizodu Okružen mrtvima sa sestrom, pa počeo da spava s nama i rekao nam "Ja sam mali, ja ne treba da gledam takve stvari" :lol:  :love32:
Ja pomislih kako se tm isprepadao  :lol: :lol: :lol:
Odoh da pijem kafu, ubi me ova kiša, ne znam šta čitam i pričam  :rofl:

mali Janko  :girl_in_love:

devojčica moje drugarice (IV razred) gledala Krug i sad svake noći obavezno ide kod roditelja u krevet
"Mama, ja se plašim one kose..."
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Janko 23.7.2002.

NikkiL

Ijaoooo zombi setnja!! Mi to imamo svake godine u Windsoru negde oko Haloween-a... ludnica je...

Ja sam htela da slusam hor ruske armije 19., gledam taj koncert vec mesecima unapred, i sad je iskrslo da idem na neku konferenciju bas taj vikend....  sad se razmisljam da uzmem za Kusturicu (sa tim horom) karte, ali ne znam sta on zapravo radi, kako to sve izgleda, kakav mu je to orkestar, mislim jel to zabranjeno pusenje il sta... htela sam da idem sa mamom i Andjom  na ovo sto je 19. (vece ruske muzike) al ne znam koliko je to uopste za njih ako uzmem karte za Kusturicu?  :ces:
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

Finalina

sta je to sa Kusturicom?

mi imamo ulogu zombija u skolskoj predstavi, mogli bi malo da vedZbamo :lol:

NenaS

Meni se ti Kusturicini koncerti nista ne svidjaju, bar sto sam videla snimke, mada, ja generalno Kusturicu i njegove filmove ne volim. Uglavnom svira pokradenu cigansku muziku u svojoj obradi...
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

NikkiL

To sa Kusturicom je ovo , vidim da je hor Aleksandrov sa njim, pa ne znam sta ce da bude, a nemam uopste pojma sta Kusturica izvodi, vidim nesto malo na njegovom sajtu i to je to, uglavnom neki ciganski fazon... :ces: Ali isla bih zbog hora ...

A ovo sam ja originalno htela da slusam ... sad mi je prosto zao sto sam pristala da idem u taj Rovinj, mesecima sam gledala ovaj koncert, hor crvene armije je fenomenalan a ja ovaj repertoar obozavam...  :(
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

Summer

Ja sam nesto zaboravila, kako idu ove karte za Disney on Ice? Da li neko dete moze da sedi na meni ili svako mora imati svoju kartu? Ako idemo nas 2 odrasle i 3 dece, treba nam 5 karata ili ?

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

anelore

Videh jutros na bilbordu najavu za Bodies Revealed u Beogradu. Sava je prvo rekao da bi isao, pa da ne bi, ja sad vidim da su to prava ljudska tela....Ne znam sta da mislim, da li da ga vodim ili ne.

Praslin

Anelore, bojim se da je mali za to.
Ti ćeš bolje proceniti prema Savi, ali ja Vida na to ne bih mogla da vodim, njega baš zanimaju te malo jezive stvari, pa ostave i jak utisak na njega.

Mali Janko  :love32: :love32:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco