Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

stacka

Ja juce postavila link na FB u nadi da nece pasti kisa i da ce Masi spasti temp, ali posto se ovo drugo nije desilo ipak cemo preskociti :girl_sigh:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Vila

Mi bili na karnevalu, brodovi su bili pišični, ukrašeni sa po par balona, ali nema veze, prošetali smo se i lepo proveli :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

emge

Mi zakačili karneval slučajno, nismo ni znali, vozili rolere.
A stvarno su bili ukrašeni samo balonima :girl_haha:

anelore

Ovo nije ni koncert ni priredba, ali mislim da nije losa opcija, cena mi se cini OK. Fotograf je kum moje drugarice.
U subotu 3. avgusta prijatelji i svi oni koji nas ne poznaju a zele da imaju lepe, tradicionalne i trajne fotografije svoje dece i porodice su pozvani da nam se pridruze na druzenju koje ce trajati od 9 ujutru do 5 popodne.
Mozete doci na kratko samo da se slikate ili ostati sa nama da se druzite, napravicemo mali piknik tako da deca mogu da se druze i uzivaju u slikanju. Dobrodosla su sva deca sa roditeljima od onih sto su se tek rodili, koji vec puzu, hodaju, trce itd.

Fotografisacemo na klasicnom filmu i jednom interesantnom alternativnom kolor procesu, svaka porodica ce dobiti istampanih 36 fotografija velicine 10x15 cm, zatim CD sa svim tim slikama kako bi mogli da ih podelite sa vasim najmilijima i putem digitalnih medija i mocicete da izaberete jednu fotografiju da bude odstampana u formatu 20x30cm (A4). Na taj nacin od 2 profesionalna fotografa dobijate uspomene koje su opipljive.
Cena paketa je 2000 dinara.

Radi planiranja aktivnosti molimo vas da najavite vas dolazak, broj ucesnika je ogranicen.

Za dodatne informacije pozovite na
062 8 222 343 Dusan Novakovic

Finalina

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

gasha

:kiss1:
i ja sam posle izguglala, ali sam mislila da je to neka mala galerija
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

jel

My name is Luton, Robin Luton :lol:

linga

disco2000

Ne da smo se dobro proveli u Teslinom muzeju, L. i ja :girl_haha: Ko jos nije isao sa decom - obavezno :D Ovih dana je slobodan ulazak i obilazak sa vodicem :good: