Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

ja sam isla na koncert balasevica 3. januara, porodila se 26. :girl_haha:

kalimero

Quote from: Margarita on September 26, 2014, 01:23:59 PM
ja sam isla na koncert balasevica 3. januara, porodila se 26. :girl_haha:

svaka ti cast, mada je balasevic malo manje intenzivan od corbe  :good:..... mene ipak muka uhvati na kolicinu odlazaka u toalet tokom koncerta, a za tu akciju treba ici 2 sprata gore dole  :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Margarita

slazem se, ne bih ni ja sad ponavljala :rofl: a tad je bilo da idem il' da mrem :rofl:
a za toalet bi ti pavle pravio odrustvo, pitao je vec jel ima pauza za wc :lol:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

anelore

:lol: :lol:
Ja sam u osmom mesecu trudnoce sa Savom isla na Beer Fest, slusala Sansajne  :new_russian: A 11 dana pred porodjaj djuskala kod kume na svadbi.
Sa Vidom sam vec bila vise kao Kali sada, mislim da mi je najveci izlazak u poslednjem trimestru bio Savin rodjendan  :girl_haha:

kalimero

ja kao imam energije i volje i sve to, ali za dnevne obaveze (prodavnica, lagana setnja, Batin trening), ali bas koncerti, bioskopi i sl nekako nemam volje.... odmah pomislim na odlaske u toalet, na stepenice, na neudobna sedista i tako....  :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Za Noć muzeja je pljuštalo. Za jun fest je većinu dana pljuštalo. Za beer fest se ne sećam. Noć istraživača, sajam kafe, pljušti  :crycry:
Janko 23.7.2002.

rafa

Nismo ni pokusali da idemo, cenim da bi bilo mucenje . :(
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

anelore

Sta je jun fest?
Ja mislim da je bar jedne veceri Beerfesta bila kisa, mozda kad je bio Bajaga, znam da sam kao htela muza da nagovaram da vodimo decu pa sam odustala, a onda je pala kisa pa mi je taj odustanak lakse pao.

AnaK

Ovo:

http://junfest.com/

Išlo pola moje kancelarije  :girl_haha: pa sam iz dana u dan pratila kako su iskisle  :D
Janko 23.7.2002.

anelore

OK, videla sam homepage i jasno mi je kako to da ne znam sta je  :rofl:  :kiss1:

kalimero

Quote from: anelore on September 26, 2014, 11:13:45 PM
OK, videla sam homepage i jasno mi je kako to da ne znam sta je  :rofl:  :kiss1:
sad sam morala i ja da otvorim link i slazem se sa anelore, ni ja ne znam sta je al znam zasto ne znam  :rofl: :rofl: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Srećna, srećna ženo. :friends:
Ja sam, naivno, rekla da samo Masima ne mogu da slušam, sve ostalo mogu. Al' tad nisam znala da postoje Dženan, Adil i bratija, Legendi se nisam setila, a nisam očekivala da iko sluša narodnjake na poslu. Sad znam najveće hitove svih nabrojanih, i sve njihove refrene. I, čovek se uči dok je živ  :crycry:
Janko 23.7.2002.

jel

My name is Luton, Robin Luton :lol:

linga

Jao Ana, sućut  :rofl:
Mi bii na Noći, u Ušću kao to nam bliže, preveika gužva za moj ukus. Zadržali se u deu robotike, Aleksa pravio lego robote, Jana neka ogledala. Trebalo bi da traje duže i da gužva bude manja...