Razne vesti - koncerti, predstave i ostala gostovanja

Started by rafa, May 14, 2009, 03:05:35 AM

Previous topic - Next topic

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

gasha

ja sam juce u dva navrata tuda prosla i to u rasponu od 2 sata
red je ogroman, nezamislivo, ja se divim ljudima koji su strpljivo cekali , ja nema sanse da bih cekala iako bih rado isla da gledam svaku predstavu tamo
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

linga

Quote from: AnaK on January 21, 2015, 10:29:16 AM
Isto mislim (da nije nekulturan), ali me je red koliko rastužio, toliko i nekako obradovao (baš zbog toga što je za pozorište). Znam koliko smo siromašni, ali mi je drago što ljudi i dalje žele, i imaju snage da čekaju satima za karte. Ne znam da l' sam jasna :girl_wacko:

Isti osećaj imam, lepa i tužna akcija :(
Na kraju krajeva i kulturni obrasci se u velikoj meri uče, kako da deca devedesetih uopšte uče decu kulturi :(

Vila

AnaK, moram da pokažem Kseniji, super ideja, hvala :kiss1:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Janko 23.7.2002.

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Unabebili

Idi, Vrano, divan mu je koncert uvek  :good:
Mi smo bile pre jedno 2 godine, faenomenalan je  :girl_in_love:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Vila

Ja Masima obožavam, mislim da nismo poslednjih 5 godina propustili nijedan njegov nastup u Beogradu :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Unabebili

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

AnaK

Jao, ja bih baš volela  :girl_in_love: Ali mogu samo sutra, sledeće nedelje sam na NLP-u.
Janko 23.7.2002.

rafa

Sto je ovo lepo  :girl_in_love:

Ima sutra u 18h Flashdance u Kinoteci na nekom festivalu, ja mislila da idem sa Lolom.
Hoce jos neko?

Ne znam da li mogu da rezervisem karte ili sta, ni koliko su.  :-[
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

AnaK

Jao, Flahdance  :girl_in_love:

Ja sam zvala za Konak, sutra je popunjeno, ali će mene ubaciti jer ne mogu sledeće nedelje. Prenosim utiske.
Janko 23.7.2002.

Unabebili

MissL

Jaoj divno una :girl_in_love:
steta sto je samo 30, ja u sledecu nedelju ne mogu :( tako da cu morati samo da uzivam u utiscima... I ocekujem da budu detaljni :girl_haha:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

devojke lep provod
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.