Main Menu

vege week:)

Started by monochrome, March 06, 2012, 10:34:01 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

monochrome

au kak'i su svi mrsavi...sam ja debeli vegan :lol: :lol: :lol:

monochrome

monochrome

s tim da bekamovka nije...ona izjavljuje da je cak veganka, ali nije...jede ribu ;)

evo i 'rvata http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=282
ne da nas je puno :lol:

monochrome

ovo mi je bas zanimljivo http://www.b92.net/zivot/antitabu.php?yyyy=2007&mm=10&dd=15&nav_id=267829  :rofl: :rofl: :rofl:

cisto reakcija radi...nije sad vazno sta jeste, a sta nije ;)

AnaK

A meni je ovo veoma neobična rečenica

QuoteBilo je napeto, bilo je suza, ali su roditelji, baka i deka shvatili da im nisam saopštio da ću im jednog dana dovesti zeta u kuću i da ja i dalje volim devojke.

za nekoga ko je i sam, kako kaže, predmet podsmeha i diskriminacije. Neadekvatno i bljak.
Janko 23.7.2002.

monochrome

monochrome

mislim da je to bilo vise saljivo u smislu...za roditelje, baku, deku to i nije toliko strasno, koliko bi im bilo da je recimo gej ili ja nisam najbolje shvatila :think:

AnaK

Pa prosto mi je bzvz da u tekstu u kome se on žali na diskriminaciju, sam diskriminiše, po principu bolje vegetarijanac nego gej  :innocent:
Al' generalno... Mislim da uopšte ne mora da se objašnjava da si ovo ili ono, i to duže vreme. Niti da se po 10 minuta objašnjava drugima ovo ili ono. Ukratko, mislim da drami :D
Uverena sam da ljudi u 10% slučajeva reaguju na tekst, 90% na ton i način. Na sve teme, uključujući i ovu.
Janko 23.7.2002.

martina

haha, zamisljam dedu koji ga pita hoce li janjetine kad mu kaze da je vegetarijanac  :rofl:
deda poliglota, ko zna sta je, jadan, pomislio :rofl:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

Quote from: AnaK on April 23, 2013, 03:34:37 PM
Pa prosto mi je bzvz da u tekstu u kome se on žali na diskriminaciju, sam diskriminiše, po principu bolje vegetarijanac nego gej  :innocent:
Al' generalno... Mislim da uopšte ne mora da se objašnjava da si ovo ili ono, i to duže vreme. Niti da se po 10 minuta objašnjava drugima ovo ili ono. Ukratko, mislim da drami :D
Uverena sam da ljudi u 10% slučajeva reaguju na tekst, 90% na ton i način. Na sve teme, uključujući i ovu.

ma dobro text ko text, ali mi bilo zanimljivo...dozivela sam ponesto od toga...
a ja ne mislim da on ima problem sa homosexualnoscu nego bi njegovi kao imali, pa onda kao ovo vege dodje k'o spas...ono kao, od 2 zla izabrao je manje...tako sam ja shvatila...

AnaK

Ma i ja, ali prosto mislim da u tekstu ovog tipa toj rečenici nije bilo mesto. I dalje mislim da greši što nebitnim i ljudima u površnim kontaktima baš sve želi da objasni. Jedan je pristup ako hoćeš da radiš šta hoćeš i da te ostave na miru, drugi ako se trudiš da edukuješ. Ovo prvo mislim da nije ovoliko mukotrpno, drugo je već stvar izbora  :girl_smile:
Janko 23.7.2002.

monochrome

inace, ja ne mislim da je ton u pitanju ana, nego kako si i sama jednom primetila...ja kazem veganka sam iz etickih razloga...smatram da ni jedno bice zbog mene ne treba da umre etc.
i onda ljudi to shvate kao atak na njihova nacela, a tesko je objasniti na drugi nacin i uopste objasniti da time ja nikog ne osudjujem :kiss1:

monochrome

razumem sta zelis reci, ali iz ovog ugla stvari su sasvim drugacije...veruj mi :bighug:

evo...primera radi...ja stelki govorim da ukoliko je deca u hrvatskoj pitaju zasto ne jede meso, prosto da kaze da ne voli i da ne ide u dublja objasnjavanja...znam da to ne bi voleli roditelji, a deca bi je izbegavala...